Valldal AktivitetsparkTa med hele familien på en uforglemmelig dag i tretoppene. Valldal Aktivitetspark byr på løyper i alle varianter og høyder. Har du aldri klatret før? Det gjør ingenting her får du god hjelp og opplæring. Les mer: 

Velkommen! Det herlige trollet som finner på all verdens rare ting og aktiviteter er på plass i parken hele sommeren.

Før du kan oppleve løypene på egenhånd får du grundig opplæring av flinke instruktører i egen øvingsløype.

Hos Valldal Aktivitetspark kan du kose deg i tretoppene en hel dag. Løypene går på kryss og tvers i den fantastiske naturen.

Barna skjønner konseptet raskt. Før du rekker å telle til tre er de i gang i løypene. Gøy for hele familien å måtte samarbeide på en helt ny måte!

Gründer, daglig leder og en av to eiere, Erlend Hjelme satset alt i 2014. Parken har vært en suksess og utvikler seg hvert eneste år. -Vi har doblet kapasiteten og antall løyper siden 2015, forteller han når Bypatrioten tar turen innom.

-Det handler om mestring. Vi har sett mye god selvtillit forlate denne parken, og det er veldig kjekt, forteller daglig leder Erlend Hjelme

15.000 besøkende tok turen til parken i 2017 og en fantastisk sommer har gjort sitt for at tallene i 2018 ser ut til å bli enda bedre.

Over 90 % av parkens besøkende er folk fra regionen. -Det er ikke mange turister i løpet av sesongen, så vi har fokusert på å bli stadig bedre for de som faktisk bruker oss, forteller Hjelme.

Valldal Aktivitetspark har fått mye skryt for tilrettelegging for de besøkende. Her kan du ta med både nistepakke og grillmat. De ansatte fyrer med ved og sørger for at fellesgrillene på området holder varmen hele dagen.

Små og store koser seg i løypene. Her slippes det inn maks 170 personer pr. dag noe som gjør at du slipper kø og kan ta deg god tid.

Det er ingen skam å snu. Skulle du få problemer, eller bare rett og slett bli tatt av høydeskrekk er en av de mange instruktørene raskt på pletten. De loser deg trygt ned. -De ansatte må ta redningseksamen og trener på dette fire ganger i måneden. Vi setter sikkerheten svært høyt, forteller daglig leder.

Det er mange praktiske oppgaver for de ansatte i høysesongen. Ny aktivitet krever nye informasjonstavler.

Instruktørene gir informasjon og opplæring til nye grupper hele dagen.

Den nye hoppeputen er superpopulær. Man kan da ikke bare klatre hele dagen?

Valldal Aktivitetspark ble startet i 2014. De har i dag 1004 meter med løyper totalt. Noen høyt og noen lavt. Her er tilbud for alle fra 2-100 år. Har du ikke lyst til å klatre kan du også være på det fine fellesområdet eller prøve naturstien. Ta med godt med niste og mat. Her vil ingen hjem med det første. Drikke, kaffe, is og snacks kjøper du i kiosken! Vil du være sikret plass er det lurt å booke online dagen før. 

SE FLERE TIPS FRA BYPATRIOTEN TIL OPPLEVELSER I VALLDAL:

FAMILIEVENNLIGE MURI CAMPING-OG HYTTEUTLEIE

BLÅTUR OG TELTLIV HOS VALLDAL CAMPING

KRAFT- OG SKREDSENTERET I TAFJORD 

ELVEVILT MED VALLDAL NATUROPPLEVINGAR