Bypatrioten ASHer kan du lese mer om hvordan vi jobber -for en bedre by! 

Å bygge by krever tilstedeværelse på flere plan. Hele tiden. Det krever noen planer, men mest av alt er vi levende opptatt av praktisk byutvikling. Å gjøre. Å skape synlige resultater. Ikke bare på papiret, men i byens gater.  Vårt arbeid er hovedsakelig delt i tre, men alle pilene peker mot det samme målet. -en enda bedre by!  

FORUM BYPATRIOT OG BYLAB

Ikke kommersielt arbeid der vi holder oss løpende oppdatert og formidler ideer, aktuelle saker og fagstoff knyttet til byutvikling. 

Dette arbeidet dekkes av 170 bedrifter fra hele Sunnmøre som er støttespillere og «Bypatrioter». 

Målsetning:

Bypatrioten skal jobbe aktivt for at Ålesund skal øke sin attraktivitet.  Vi skal bidra til å forsterke og skape nye urbane kvaliteter. Vi skal initiere gode samarbeid på tvers av bransjer og næring. Bypatrioten skal jobbe med å fremskaffe fakta og kunne legge frem målbare resultat. Vi skal få flere folk ut i gatene.  Bypatrioten skal markedsføre det som skjer i Ålesundsområdet med hovedfokus på sentrum. Vi skal synliggjøre de urbane kvalitetene og mulighetene Ålesund byr på ved hjelp av våre kanaler og sosiale medier.

Vi liker å se på oss selv som vaktmestere. På fortauskanten og tilgjengelig for alle. Enten vi deler kunnskap om egen by, kobler sammen prosjekter med aktuelle personer, nye bedrifter med potensielle huseiere, eller gir gratis markedsføring til nyoppstartede aktører, ideelle organisasjoner eller kulturaktører uten mye midler. Kontordøren i Kipervika er åpen for alle. 

 

BYPATRIOTEN EVENT 

Et pulserende bysentrum består av bidrag fra små som store aktører og eventer. Bypatrioten samhandler med kulturlivet og fronter det som skjer. I tillegg har vi selv en rekke arrangementer gjennom året. Vårt viktigste mantra er å skape åpne og gratis arrangementer for alle, andre går rundt ved hjelp av utstilleravgift, billettsalg eller spleis. 

Felles nyttårsfyrverkeri i Ålesund og Giske, julemarked, Bybaluba i sentrum (fem lørdager i samarbeid med Ålesund Storsenter og Kremmergaarden) og Ålesund gummibåtfestival og konferansen "Bra By" er bare noen av aktivitetene vi jobber med. 

 

BYBLOGG

Bypatriotens engasjement startet i form av en enkel byblogg for å fronte og forsterke alt som skjer i Ålesund sentrum. Personer, næringsliv og kulturliv. Våre kanaler har hatt svært rask vekst. I dag har vi snart 30.000 følgere fra fjernt og nært, bare på Facebook.  Dette har også gjort sitt til at dekningsområdet for innhold har utvidet seg til hele byen og Sunnmøre. Vi har i dag tre kanaler som vi er tilstede i hver eneste dag:

Facebook: Bypatrioten Ålesund 28.000 følgere

Instagram: Bypatrioten 7400 følgere

Nett: www.bypatrioten.com 

 

LES OGSÅ: HVORFOR TRENGER VI BYPATRIOTER? Om oppstarten og drivkraften bak det som har vokst frem til å bli ett av de største byutviklingsprosjektene i sosiale medier. 

  

Kontakt oss:

Trine Klemetsen trine@bypatrioten.com

Sindre Veblungsnes sindre@bypatrioten.com