Bli sett i bybildet!Flere og flere oppdager Bypatrioten som kanal for markedsføring. Vi har et bredt nedslagsfelt på Sunnmøre og er opptatt av at godt innhold skal nå ut til våre følgere som begynner å bli mange. 

Bli sett i bybildet! Ta kontakt: post@bypatrioten.com

Instagram er en stadig voksende kanal. Også lokalt.

Vi har pr. 1. mai 2018 27.000 følgere på Facebook, 7000 på Instagram og egen byblogg bypatrioten.com. Dette er engasjerte følgere som skjønner verdien av god innhold og som gjerne er med på å dele lokalt stoff. 

Å velge Bypatrioten for markedsføring av ditt arrangement, nyheter i bedriften eller for generell merkevarebygging er en investering i lokalsamfunnet. Det er nemlig her vi henter våre inntekter til å lage nye prosjekter, være jungeltelegraf for Ålesund og operere som vaktmestere på fortauskanten.

-for en bedre by!

Bypatrioten har lang erfaring med bruk av sosiale medier som vi gjerne bruker for at du skal nå ut med ditt budskap. I dagens digitale jungel handler det om å lage de gode historiene, før de sendes ut i verden. Det handler om å treffe potensielle lesere med interessant stoff. Våre flater er derfor forbeholdt lokale annonsører. Her finner du ingen annonser som ikke har lokal interesse.

Hvordan foregår det?

Her er noen eksempler på annonsering

1) Innlegg med bilde på facebook

2) Annonsebanner i blogginnlegg på www.bypatrioten.com

3) Blogginnlegg/sak på www.bypatrioten.com med deling på Facebook

4) Videoreportasje. En svært effektiv måte for å nå ut. Innhold kan deles både i våre flater med også i bedriftens egne sosiale medier.

Du kan også velge en komibnasjon av punktene over.

5) Årsavtale.

Dette er en unik mulighet for merkevarebygging over tid. Vi veksler mellom saker/blogginnlegg, annonsebanner og innlegg på facebook i samsvar med produksjonsplanen som vi utarbeider tett sammen med deg som annonsør. Vi har begrensning på antall kunder i denne kategorien, og jobber allerede med innhold for 2019. 

-Bypatrioten produserer innhold i tett samarbeid med deg og din bedrift for å sikre at dette er interessant for våre følgere.

Synes du dette høres spennende ut?

Ta kontakt for en uforpliktende prat! Kanskje kommer vi opp med en mulighet vi ikke har tenkt på før.

Mail: post@bypatrioten.com

Trine Klemetsen Mob: 91 62 05 72

Sindre Veblungsnes Mob: 950 37 018

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: The best overloaded method match for 'Umbraco.Web.PublishedContentModels.Annonse.Annonse(Umbraco.Core.Models.IPublishedContent)' has some invalid arguments
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Type , Object )
   at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute2[T0,T1,TRet](CallSite site, T0 arg0, T1 arg1)
   at ASP._Page_app_plugins_singlebannerad_widget_cshtml.Execute() in d:\inetpub\bypatrioten.com\www\App_Plugins\SingleBannerAd\widget.cshtml:line 26
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in d:\inetpub\bypatrioten.com\www\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20