Til toppen

Utstillingsåpning: Erin Neff

Vi gleder oss til åpning av Sommerutstilling på Alnes.
Årets sommerutstilling er et for mange nytt bekjentskap med en spennende kunstner.
Det er med stor glede vi presenterer Erin Neff for dere med åpning av hennes første utstilling i Norge i vårt galleri.
Lørdag 1. juni kl.14.00
Erin Neff er en abstrakt maler fra Seattle, Washington som nylig flyttet til Norge (til koselige Langevåg). Hun er en kreativ sjel som alltid har blitt påvirket av verden rundt seg, og benytter seg av den følelsen når hun maler.
Erin er først og fremst selvlært og jobber med akryl, oljepastell, blekk, kull, papir og andre materialer. Hun skaper teksturer som noen ganger etterligner rustet metall, aldrende treverk, lav/mose på stein, lag med flisete maling og tapet på vegger. (Er alle disse speilbilder av hennes aldrende kropp?)
Hun utforsker lag med farge, noen ganger tynne og atmosfæriske, andre ganger tykke og metalliske, avhengig av humøret og miljøet rundt henne.
Som en som lever med kroniske smerter, viser Erin et sterkt engasjement for maleriene som vinduer inn i psyken hennes. Hun tror at smerte, det være seg fysisk eller følelsesmessig, og den kreative prosessen kan være gode partnere.
Opplevelsen av å gå på Experimental College ved University of Washington i Seattle på midten av 2000-tallet, i kombinasjon med at hun kom ut av en rekke livstraumer, var kritisk og førte til en serie arbeid i stadig utvikling.
Noen av hennes siste stykker ble til og med inspirert av flyttingen hennes til Langevåg, hvor det kontinuerlig skiftende lyset og elementene bidrar til å skape et magisk miljø å skape.
Mens hun har vist arbeidet sitt på en rekke gallerier og steder i Seattle og San Diego, California, er dette hennes første utstilling i Norge.
Erin har siden oktober 2022 hatt sitt atelier på Devoldfabrikken.
Alle er hjertelig velkommen.
  • Pris:

    Gratis og åpent for alle.

Dato

01.06.2024
Utløpt!

Tid

14.00 - 18.00

Sted

Alnes Fyr og Opplevelsessenter
Alnesgard, 6055 Godøya
Opening Hour
11.00-17.00 tirsdag, onsdag, fredag. 11.00-18.00 torsdag. 12.00-18.00 lørdag, søndag.
Nettsted
https://www.alnesfyr.no/?utm_source=bypatrioten&utm_medium=kalender
Kategori

Arrangør

Alnes Fyr og Opplevelsessenter
Telefon
90854449
E-post
post@alnesfyr.no
Nettsted
Alnes Fyr og Opplevelsessenter
QR-kode