Kjører vi sukkerspinn?Forrige uke var det oppstartsmøte for dugndsgjengen som stiller opp for å sikre at den tradisjonelle sankthansfeiringen på Volsdalsberga ikke forsvinner. 

Noen av aktørene som er med på laget for å gi sankthans på Volsdalsberga ny giv. Tilstede var: Ole Henrik Solvåg Uri fra Volsdalen Camping, daglig leder i Guard Joakim Bendal, Per Ståle Dyb Pss Catering, representanter fra FAU Volsdalen skole, Trine Klemetsen Bypatrioten, Linda Beate Hansen SLT koordinator Ålesund kommune og ungdomsrepresentanter fra MOT.

Denne uken var det oppstartsmøte for dugndsgjengen som stiller opp for å sikre at den tradisjonelle sankthansfeiringen på Volsdalsberga ikke forsvinner.

Vi har knapt satt oss rundt bordet før praten og ideene ruller fritt.

-Vi ruller lodd og sørger for katta i sekken, kommer det fra lederen i Guard. -Trenger du strøm Per Ståle? Det fikser vi fra campingen. -Vi kan lage leker der alle må samarbeide, foreslår SLT koordinatoren fra Ålesund kommune. -Vi tar med sukkerspinnmaskin, kommer det fra Volsdalen FAU. -Er dere sikker på det? Jeg hater sukkerspinn-kø, kommer det i rakettfart fra Bypatrioten og vi lo.

Der har dere utgangspunktet. Et nydelig naturområde, godt innarbeidde tradisjoner og nye krefter.

For Bypatrioten har det hele tiden vært viktig at man skal bevare stemningen på Volsdalsberga. Selv om nye krefter kommer til skal man ta med det som har vært før man legger til nytt. Dette er fortsatt først og fremst en fest for de som bor i nærområdet, men det holdes åpent for alle som ønsker og kanskje trenger en plass å feire sankthans.

Vi er svært glade for å se at det går an. Å ta et initiativ og oppleve at så mange gode krefter melder seg på for å dra lasset sammen.

Om det blir sukkerspinnmaskin? Nei man må nesten bare vente å se. Hva denne gjengen bestemmer seg for.

Eller vent! Skal vi ta en avstemning på det? Vil du ha sukkerspinn på sankthans? Da skriver du ja i kommentarfeltet og Bypatrioten er nedstemt. Enkelt og greit ;)

Her kan du følge eventet og veien frem til sankthans. Det er ikke lenge igjen!