Se programmet for "City Auto Show" 15. juni.I tillegg til råe nyheter og over 100 biler fra lokale bilforhandlere, blir det aktiviteter for hele familien på Skansekaia. Her ser du hele programmet. 

Det blir full rulle i sentrum når medlemmer av Sunnmøre Bilbransjeforening går sammen og flytter over 100 bilder, nyheter og aktiviteter til bysentrum 15. juni.

-Det er ganske unikt at hele bransjen går sammen for å gi publikum en opplevelse som dette en lørdag i bygatene. Vi får vist frem det aller siste av nyheter og publikum får en unik mulighet til å treffe oss på ett og samme sted. Denne dagen kan de nyte byen sin og samtidig både sammenligne og sjekke ut ulike merker og modeller», sier daglig leder for Brages BMW og Mini Johan Myklebust.

De håper folk vil ta turen fra fjernt og nært denne dagen. Både Molde og Kristiansund har hatt stor publikumsoppslutning på tilsvarende bildager, og nå vil bilbransjen skape blest om seg selv også i Ålesund.

Daglig leder for Brages BMW og Mini Johan Myklebust gleder seg til å være med på å lage ekstra liv i bysentrum. -Det finnes jo ikke finere kulisser og ramme for et arrangement som dette, sier han.

De håper folk vil ta turen fra fjernt og nært denne dagen. Både Molde og Kristiansund har hatt stor publikumsoppslutning på tilsvarende bildager, og nå vil bilbransjen skape blest om seg selv også i Ålesund.

-Jeg tror ikke folk er klare over hvor mye spennende som skjer på bilfronten med tanke på både teknologi og utvikling, sier han og lover at alle besøkende vil få komme tett på når de stenger av hele Skansekaia lørdag 15. juni fra kl. 11.00 til 16.00.

Les mer om andre aktører du treffer i sentrum under "City Auto Show" 2019: 

BMW Car Club M&R kommer til byen denne lørdagen

BMW Car Club Norway Møre og Romsdal

Ble etablert i april 1994, og er en distriktsklubb som ligger under hovedklubben BMW Car Club Norway.

Klubbens formål: å skape verdier og holde aktiviteter til de medlemmene som har tilhold i sitt område. Biltreff, sosiale møter, felles kjøreturer, felles turer med mer. 1.Mai har blitt en fast tradisjon der klubben arrangerer årets første BMW-treff.

De er rundt 160 medlemmer i Møre og Romsdal, og 3200 medlemmer på landsbasis.

I tillegg til distriktsklubbenes egne treff bruker hovedklubben også å ha to faste treff om sommeren på henholdsvis Vålerbanen og Rudskogenbanen hvor det er banekjøring, utstilling og sammenkomster om kveldene.

-Dette er ikke bare er en klubb for de aller råeste bmw`ene, men for alle som har glede av merket, enten om man eier en fabrikkny BMW eller en gammel original sliter, forteller de.

For mer informasjon så er hjemmesiden www.bmwccn.no og man kan følge klubben i Møre og Romsdal på både Facebook og Instagram for å se hva som skjer.

 

Møt NAF avd. Ålesund og omegn i sentrum 15. juni

NAF Ålesund og omegn

-Vi har i dag 12.000 medlemmer i Ålesund og området rundt, og for oss er dette en flott mulighet for å være tilstede. «Vi tar med oss både spennende aktiviteter og informasjon til publikum denne dagen, forteller leder Daggen Halkjelsvik som beskjedent definerer seg selv som «litt over snittet interessert i bilsport og sykkel.
 
-For oss i NAF er målsettingen å bidra til at Sunnmøre blir et enda tryggere og bedre distrikt å være trafikant i. Publikum skal ikke se vekk fra at det vil vanke mulighet for å sitte på i rundvelt-simulator og få gode råd til hvordan du pakker feriebilen, sier han.

Møt en av de eldste brannbilene i landet som fortsatt er i tjeneste. Den hører til Giske brannvesen.

Tilstede blir også Giske brannvesen som har med seg en av de eldste brannbilene i landet som fortsatt er i tjeneste.

-Det er et skikkelig klenodium, og den er faktisk i bruk som en del av den daglige beredskapen i Giske kommune den dag i dag, forteller Jean Robert Nergård som er en del av den faste deltidsstyrken i Giske.

Porsche Club Norge avdeling Sunnmøre kommer til Skansekaia

Porsche Club Norge avdeling Sunnmøre er med på å skape stemning under «City Auto Show»!

Klubben består av entusiaster fra hele Sunnmøre og teller i dag rundt 80 medlemmer. I tillegg til faste klubbkvelder annenhver onsdag i klubblokalene i Lerstadvegen gjennomfører de årlig en rekke fellesturer og temakvelder.
Ønsker du mer informasjon om det de holder på med har de alltid plass til flere! Det er bare å ta kontakt på mail: alesund@porsche-club-norge.no