Polerer rykende fersk nyhet til City Auto Show(Annonsørinnhold) Hos Auto 8-8 Rico i Fremmerholen pusses og poleres det til City Auto Show 15.juni. Og spesielt én bil får ekstra god behandling akkurat nå.

Den flunk nye Hyundai Tucson (til høyre) er snart klar for City Auto Show. Bilselger Asbjørn Holvik og salgssjef Bjørn Solnør sørger nå for at bilen blir klar til å møte publikum 15.juni.

-Det stemmer, for i disse dager er det nemlig norgeslansering av nye Hyundai Tucson, og vi har vært så heldige å få den litt før vi egentlig skulle hatt den i hus. Årsaken er nettopp City Auto Show, forteller salgssjef Bjørn Solnør hos Auto 8-8 Rico, som sammen med bilselger Asbjørn Holvik polerer og gjør klar bilen de har store forventninger til.

-Hva kan du si om nyheten?

-Det er en nydelig hybrid i SUV-klassen med god plass, og ikke minst en bil der EL-motoren slår inn og ”hjelper” med å trekke bilen når det kreves. Det gjør at forbruket blir betraktelig lavere, forteller Solnør.

(Fortsetter under).

Du er svært godt informert i en Hyundai Tocson, og det på en enkelt og oversiktelig måte.

Interiøret til Hyundai Tucson er både ergonomisk, lekkert og praktisk.

LCD-skjermer gir deg alt du trenger av informasjon som statusen til sikkerhetsutstyr, rekkevidde og drivstofforbruk.

I tillegg får en navigasjonsmeldinger, utetemperatur og mye annet.

Spesielt stolte er Hyundai av bilens bagasjerom, som med sine 502 liter, og utvidelsesmuligheter til hele 1.492 liter er klassens største.

-Rett og slett en romslig og god SUV med firehjulsdrift, sier Solnør, som har flere fine biler han skal presentere for publikum under City Auto Show.

(Fortsetter under).

Mazda 3 blir klart med "på byn" når Auto 8-8 Rico stiller opp på City Auto Show 15.juni. Mazda 3 er en "mild hybrid" som sørger for lavere drivstoffutgifter.

-Fra Hyundai vil vi ta med oss EL-bilen KONA, og IONIQ både som full EL-bil og som hybrid plug-in. Fra Mazda gjør vi som med Hyundai, og tar med oss de mest populære bilene; Mazda modellene CX5, CX3 og Mazda 3, samt Mazda 6.
Mazdamodellene CX3 og CX5 er biler i SUV-klassen.

-Mazda 3 er en bil i mellomklassen, og såkalt mild hybrid som bidrar til lavere kostnader.

-Hyundai på sin side har KONA, en av landets mest solgte EL-biler, med sin rekkevidde på 45 mil.

Bilen er så ettertraktet at det er vanskelig å dekke etterspørselen, sier Bjørn Solnør.

Pussing og polering til tross; Både salgssjef Bjørn Solnør og selgerne hos Auto 8-8 Rico gleder seg til lørdag 15.juni og City Auto Show.

-Ja, og vi er jo veldig spente på hvor mange som finner veien til oss. Og ikke minst er vi spente på været.

Vi skal i alle fall kjøre gode messetilbud denne dagen, sier han.

Auto 8-8 Rico finner du i Tollbugata under City Auto Show 15.juni.