Norsk lansering fra Per Aaland under City Auto Show(Annonsørinnhold) Når bilforhandler Per Aaland tar oppstilling under Car Auto Show på Skateflua, slår de til med norgeslansering samtidig. Se opp for den helt nye DS3 Crossback!

Selger av DS hos Per Aaland, Jarle Sørland gleder seg til å vise fram den splitter nye DS3 Crossback. -Den kommer til å bli et høydepunkt, sier han.

-Ja, det stemmer, forteller Per Aaland, bilforhandleren som fører bilmerkene Citroën, Honda og DS Salon.

Alle bilmerken skal med, men hovedfokus under City Auto Show på Skateflua 15.juni kan fort bli fra merket DS Salon.

-Ja, vi kommer med den helt nye DS3 Crossback som enda ikke er lansert offentlig i Norge. Det tar vi sikte på å gjøre denne dagen i byen, sier Aaland.

Så langt er DS Crossback DS3 levert som bensinbil, men over jul kommer også en full elektrisk utgave av bilen Aaland beskriver som en svært spennende nyhet.

-Her snakker vi om en bil som allerede har kommet opp i hele 1.700 bestillinger her i landet, hvilket er mye, sier han.

-DS3 Crossback er en kompakt SUV med bakhjulsdrift, en typisk nummer to-bil med 130 hestekrefter.

-Det er en svært godt utstyrt bil i premium segmentet. Den er også meget forseggjort i interiøret, og jeg er ikke i tvil om at DS3 kommer til å bli et høydepunkt under City Auto Show, sier bilselger hos Aaland, Jarle Sørland, en av selgerne publikum vil møte på Skateflua denne lørdagen.

-Dere fører flere merker. Hvilke andre typer får publikum presentert?

-Vi kommer også med DS7 som er en stor SUV familiebil, og som leveres med 4x4 drift og som kommer som plug-in hybrid til høsten, sier Per Aaland.

-Ellers kommer vi med flere flotte Hondaer. Både CR-V hybrid med et utrolig lavt bensinforbruk, samt Honda Jazz og Honda HRV.

Fra Citroën tar vi med C3 Aircross, C4 Cactus og C3, forteller han.