Auto 8-8 Vestlandske håper å få vist Ranger(Annonsørinnhold) Hos Auto 88 Vestlandske krysser de fingrene og håper på å få vise fram den nye kraftpluggen, Ranger Raptor på "City Auto Show" 15.juni i Ålesund sentrum.

Salgsleder Stefan Lausund hos Auto 8-8 Vestlandske gleder seg til den store bildagen i sentrum 15. juni og håper mange tar turen for å få siste nytt!

-Ja, vi håper vi skal rekke å få den i hus, sier salgsleder Stefan Lausund hos Auto 8-8 Vestlandske.

Hva han snakker om? Jo, den splitter nye kraftpluggen av en pick-up, Ford Ranger Raptor som i disse dager er på full fart inn til norske Ford-forhandlere, så også Auto 8-8 Vestlandske i Breivika.

-Det hadde vært stor stas om vi klarte å få den til City Auto Show, så det jobber vi for, sier han.

Ford er inne i en revolusjon. Internasjonalt har selskapet investert over 100 milliarder kroner på å elektrifisere sine biler som rene EL-biler, hybrider og ladbare hybrider.

-Ja, selv om vi ikke får vist frem alt, har vi mye å snakke med publikum om. Snart kommer den nye Ford Mustang inspirerte SUVen, med en rekkevidde på over 60 mil. Det er klart vi må få snakket om det, sier han om bilen ingen, bortsett fra Fords indre krets har fått lov å se.

-Dette er en såkalt super EL-bil med en rekkevidde på over 60 mil.


-Null lading i Gudbransdalen på vei til Oslo?


-Helt fram på en lading. Ingen andre har denne rekkevidden så langt. Den knuser absolutt alt, og forhåndssalget starter snart, sier han.

Stefan Lausund og salgsteamet hans vil presentere flere biler fra Ford og Nissan, de to merkene Auto 8-8 Vestlandske fører.

-Blant annet vil vi vise fram Nissan Leaf, en EL-bil med 62 Kwt og ny batteripakke med lenger rekkevidde. Leaf var Norges mest solgte bil i fjor, og en bil vi har store forhåpninger for videre.

I tillegg kommer vi med Nissan Quashquai og Nissan Navara.

-Dere er stor på varebilsegmentet, får vi se noe derfra?

-Ford har Europas største varebilflåte, så klart vi må se den veien også. I tillegg får folk oppleve den nye Ford Focusen, den nye Ford Mustangen, Ford Mondeo og Ford Connect, forteller Lausund som gleder seg til City Auto Show, og håper spesielt på godt vær.

-Det håper vi på, for i tillegg til at det gir en bedre opplevelse for folk så har vi med oss ting som vil bidra til stor stemning.

-En liten overraskelse?

-Vi nøyer oss med å si at det vil bidra til stor stemning, så langt, sier han lurt.

Auto 8-8 Vestlandske treffer du i15. juni i Tollbugata like ved Baker Martin Walderhaug.

SE HELE PROGRAMMET FOR BYLØRDAG OG CITY AUTO SHOW 15. JUNI. LES MER HER!

Auto 8-8 Vestlandske finner du i Breivika Ålesund. 15. juni rykker de inn i sentrum sammen med 12 andre forhandlere.