Vinn julevasken med ISS(Annonse) Dette må være julegaven alle ønsker seg! Gå ikke glipp av muligheten til å vinne årets julevask hjemme, eller på jobben,  levert av ISS.  

-Hvem ønsker seg gratis julevask? spør teamet fra ISS som ber byens befolkning nominere sin egen favoritt! På bildet: Susan Gangstad, Marianne Wiik Berge og Roger Sørheim.

-Vi setter stor pris på å kunne levere tjenester til bedrifter i regionen vår hele året, og tenkte det kunne være kjekt å benytte anledningen for å gi noe tilbake, sier teamet fra ISS når de møter Bypatrioten en vindfull dag i bysentrum.

Håper på stor respons.

-Vi vet at mange har mye å gjøre i denne perioden og håper at vi kan glede en bedrift, organisasjon,  person eller familie med et overraskende besøk i førjulsstria, sier de.

-Vinneren vil få glede av for eksempel takvask, vindusvask eller et skinnende rent bad. Dette er jo litt avhengig av hva vinneren har størst behov for, men det kommer vi frem til sammen.

Vinner trekkes 13. desember. 

For å nominere din kandidat, så går du til kommentarfeltet til Bypatrioten på facebook. 
 
ISS er Norges ledende leverandør av serviceløsninger. En posisjon som er bygget på kompetansen til utrolige 10 000 medarbeidere i Norge. De leverer løsninger innenfor renhold, kantine, eiendom, sikkerhet og kontorstøtte, samlet eller enkeltvis. ISS har 500 000 ansatte fordelt på 74 land, og en omsetning på verdensbasis på 80 milliarder kroner. Omsetningen i Norge er på 5 milliarder kroner.