Vil fylle lokalene i byens øvre etasjer-Vi må få enda flere bedrifter til å tenke på sentrum når de skal etablere seg, for her er mange flotte lokaler, sier Geir Strand som selv er huseier. (Inneholder annonselenke). 

 

 

Geir Stand brenner for et levende bysentrum og mener flere bedrifter kan ha nytte av å være lokalisert i ei urban bykjerne.

-Denne byen har en rekke flotte men ledige lokaler i andre og tredje etasjene rundt om. Vi må vise det frem og få med enda flere til å velge sentrum med alle de urbane fasilitetene og mulighetene man har like utenfor døra, sier Geir Strand. 

Han er selv huseier i Kipervika og på jakt etter leietakere. Strand er villig til å tenke nytt og viser Bypatrioten en spennende mulighet for gründere og oppstartsbedrifter. 

 – Dette lokalet ønsker vi å leie ut ganske umiddelbart, sier han og viser oss det ledige arealet på grunnplan like ved Kiperviktorget med utsikt til Borgundfjordfisket. 

 – Her har vi delt inn i tre små «båser» som gjør at vi kan tenke oss å leie ut til enkeltpersoner, små bedrifter eller noen som tar alle tre, forklarer han. 

Selv er de villige til å være med og tenke nytt. 

– Byen trenger enda flere som er her, jobber her og bruker alle de gode tilbudene vi har. Vi kan godt tenke oss å åpne dørene for nye bedrifter som trenger en god start. Derfor vil vi også kunne se på prisen og snakke med hver enkelt leietaker om akkurat det. Vi ønsker å bidra til at byen myldrer og at enda flere får muligheten, sier han. 

Musikk i ørene til en Bypatriot som tidligere har skrevet om behovet for å få huseierene på banen. Til samhandling.  

Vi tar heisen helt opp. Til toppen. Lyse lette lokaler med utsikt ut over «hele byen». Jugendspir, Storgata og Kiperviktorget. 

– Det bør jo være inspirerende å sitte i omgivelser som dette, sier han og ser ut vinduet. 

Jeg er solgt. Finnes ikke upartisk her. 

– Flybussen stopper like utenfor døra og søler du kaffe på skjorta, så har du Modo i første etasje. Det blir ikke enklere enn det, smiler han. 

 

 Se egen annonse med kontaktino!  (Sponset)