Været stopper fellesfyrverkeriet i Ålesund og Giske-Slik vinden dreier nå, er det dessverre umulig å gjennomføre fellesfyrverkeri i Ålesund og Giske opplyser Roy Petter Normann i Svea Unique Pyrotechnic. -Selv om det skulle dukke opp ei værluke senere i kveld vil utstyret som må rigges uansett ikke tåle den vannmengden som det vil bli utsatt for.

Vi prøvde i det lengste, nå skal vi hjem å tørke opp og feire nyttårsaften innendørs, som sikkert mange andre på Sunnmøre i dag, sier Trine Klemetsen. Her sammen med teamet fra Svea Unique Pyrotechnic på Molja.

Været stopper fellesfyrverkeri i Ålesund og Giske

-Slik vinden dreier nå, er det dessverre umulig å gjennomføre fellesfyrverkeri i Ålesund og Giske opplyser Roy Petter Normann i Svea Unique Pyrotechnic. -Selv om det skulle dukke opp ei værluke senere i kveld vil utstyret som må rigges uansett ikke tåle den vannmengden som det vil bli utsatt for.

-Det er med tungt hjerte, vi har vært et stort team på plass i hele dag i håp om å lykkes, men nå ser vi det sånn at alle er best tjent med at de innsamlede midlene får stå på konto til neste år så håper vi været viser seg fra en helt annen side og vi lykkes som vi gjorde i fjor, sier han.

-Vi må bare benytte anledningen til å ønske alle et fantastisk godt nytt år.  Vi har lagt ned mange dugnadstimer i dette og skulle selvfølgelig ønsket en folkefest i overgangen til det nye året, men vi er som alltid ved fatt mot og gjør et nytt forsøk til neste år, sier Trine Klemetsen i Bypatrioten.

 

Flere tusen fikk med seg fyrverkeriet fra Molja ved inngangen til 2018.

Sindre Veblungsnes og Trine Klemetsen i Bypatrioten har stått for innsamlingen og kan opplyse om at alle innsamlede midler føres videre til neste år. Da har vi et strålende utgangspunkt for 2019, sier de.

Flere hundre møtte frem for å se fyrverkeriet på Valderøya. Nyttårsaften 2018 blåste muligheten dessverre bort.