Tør å gå din egen veiDe har som mål at alle studentene fra universitetet skal se på det å starte for seg selv som et realistisk karrierevalg når de er ferdig utdannet. For sjuende året på rad er Start Ålesund ved NTNU er klare med «Gründerdagen». 

Start Ålesund ved NTNU er klare for den store "Gründerdagen" onsdag 25. april i Ålesund. (Foto: Alexander Heen)

-Dette er det største arrangementet vi har og det blir en full dag med konkurranser og foredrag knyttet opp mot innovasjon. Målet er å inspirere og engasjere alle deltakere til å tørre å gå sin egen vei, sier Gustav Mohn Arentz-Hansen som er prosjektleder i Start Ålesund ved NTNU Ålesund. På programmet står foredrag fra Olav Sindre Kriken og Kristoffer Lande som er gründere av selskapene Racer og Gobi.

-I år blir det også samarbeid med Ungt Entreprenørskap så «Gründerdagen» går parallelt med Fylkesmessen på skolen. Under fylkesmessen skal åtte studentbedrifter delta i pitche-konkurransen «2 minutes to convince» hvor de skal overbevise en profesjonell jury om at de har den beste studentbedriften. Vinneren går videre til NM i Oslo, sier han.

Studentbedriftene vil stille med stands sammen med næringslivet. Arrangementet som starter kl. 10.00 er gratis og åpent for alle.

Til kvelden blir det Gründerlounge på Scandic Parken kl. 19:00. Her blir det foredrag fra gründerne av Green Eye Media, Elin Nørve fra Future Leaders og selveste Ole Robert Reitan.

- Konferansier for kvelden er Halvor Johansson, som også vil avslutte med standup før vi fortsetter kvelden med mingling, tapas og forfriskninger, aier han og opplyser om at alle er velkommen til å delta, men at det er 18- års grense. Billettene koster kr. 100,- for studenter og kr. 400,- for ikke-studenter. Billetter kjøpes på VIPPS #56131

#studentbyenålesund