Tito Magic lar ikke korona stoppe magienAt det har vært noen tøffe uker og måneder for alle i underholdningsbransjen er ikke til å gjemme under en stol. Heller ikke Tito Magic og Den Magiske Hule har gått fri. Men nå skal det tunge og vanskelige trylles bort med magisk forestilling.

Hva i alle dager vil Tito Magic prøve seg på her? Det får du svar på om du sitter i salen 15.juni.

-Dette har jo aldeles lammet nasjonen vår i flere uker, og vi, som så mange andre har mistet alt av inntekter siden regjeringen stengte dørene, forteller Kenneth Remme, alias Tito Magic.

Men tross skuffelser, nederlag og tap av inntekter har ikke han og datteren Aurora tenkt å legge inn årene, tvert imot.

-Vi søkte jo hjelp til å dekke faste utgifter, men det gikk ikke mange timene før det kom et avslag i retur, og med påfølgende skuffelse. Og klart spørsmålet kom, om vi nå skulle stenge for godt, for en kan jo nesten bli depressiv av mindre.

Men nei. Vi skulle ikke knekkes, og derfor jobbes det på spreng med å redde Den Magiske Hule.

-Hva gjør dere nå for å redde det hele?

-Det fartes og planlegges i alle kroker. Blant annet har vi satt opp et show på Skarbøvik ungdomsskole med en forestilling til 130 personer.

Rektor og skole stiller med gymsal og scene for å være med å redde Den Magiske Hule.

Nå har vi lagt ut billetter på Tikkio.com til forestilling 15.juni. Rimelige billetter som vi håper folk i Ålesund lar seg friste til å kjøpe.

For oss som er med er dette ren dugnad, sier han.

-Hva vil møte publikum?

-Det skal være moro. Lattermusklene skal trimmes, og som vanlig skal publikum gå fra forestillingen med dette ene spørsmålet; Hvordan gjør de det.

I snart seks år har Den Magiske Hule gledet titusener av barn fra hele landet. Ja til og med fra hovedstaden har det kommet bursdagsbarn for å feire i lag med venner og familie.

-Vi lover å gjøre vårt ytterste på forestillingen. Og selvfølgelig overholde alle smittevernsregler, sier Kennet ”Tito” Remme.