Terminalen "Årets helårsarrangør"?-Dette er kjempestort! Vi vet veldig godt hvor mange proffe og aktive scener det finnes i Norge. Det å bli sidestilt med de beste er utrolig stas, sier Synnøve Nesdal Sandnes hos Terminalen Byscene i Ålesund som nå kan stikke av med to priser om de går til topps under "Arrangørprisen 2020".

Terminalen Byscene i Ålesund er nominert i to kategorier under "Arrangørprisen 2020".

-Vi jobber hardt hver dag for å gjøre Ålesund til en rå by å bo i. Det å bli anerkjent nasjonalt viser jo at det vi holder på med blir sett også av andre, sier daglig leder hos Terminalen Byscene som er nominert i to av fem kategorier under "Arrangørprisen 2020", nemlig "Årets helårsarrangør" og "Årets konsertbilde".

-Terskelen for å bli nominert er kjempehøy, ikke minst gjelder det for årets konsertbilde, som er tatt av Viktor Mauren. Vi er virkelig stolte av han og bildet han har tatt fra det som var en veldig spesiell kveld på Terminalen.

Dette blinkskuddet tatt av Viktor Mauren kan bli "Årets konsertbilde"

-"Årets helårsarrangør" stemmes frem av medlemmene, men vi håper at hele byen er med på å stemme frem Viktor Mauren sitt konsertbilde. Det er det nemlig folket som bestemmer, sier hun.

Stem på "Årets konsertbilde" her

Prisene deles ut årlig av Norske Konsertarrangører som er et medlemsbasert bransjefellesskap for konsertarrangører og virksomheter som har konsertvirksomhet som en del av sin drift.