Tar over Kafé Kremmergaarden1.april tar May Britt Husby over Kafé Kremmergaarden og gir den navnet Kremmer`n. Samtidig selger hun Kilden Brygge under Vegsundbrua.

May Britt Husby tar over Kafé Kremmergaarden 1.april. Hun har derfor lagt Kilden Brygge under Vegsundbrua ut til salg, og

-Ja, det stemmer. Jeg vil tilbake i byen, for det er i bysentrum vi skal ha de gode spisestedene, sier May Britt Husby til Bypatrioten etter at nyheten ble sluppet.

May Britt har tidligere startet Lyst og Kongens Bar, samt drevet Lille Løvenvold en periode.

-Jeg solgte Lyst våren 2017 og startet opp Kilden Brygge under Vegsundbrua i august samme år.

Nå ønsker jeg å selge stedet og har noen interessenter på blokka, men ønsker gjerne flere på banen eller en rask avgjørelse for å få det unna, sier hun.

(Fortsetter under).

Kafé Kremmergaarden blir til Kremmer´n når May Britt Husby tar over.

For 1.april er det Kremmer`n som gjelder for May Britt, og det er flere endringer hun ønsker å ta fatt på.

Men hun vil holde åpent også i omleggingsfasen.

-Først og fremst skal jeg gjøre en del med menyen. Jeg beholder husmannskosten, men utvider med en a-la carte meny i tillegg. For det skal være god mat å få kjøpt for gjestene, det skal dyktige kokker sørge for, sier hun.

(Fortsetter under).

May Britt Husby ønsker å lage uteservering her på Rådhusplassen, og vil søke kommunen om å få lage en inngang på sørsiden av kafeen.

-Du skal bygge litt også?

-Ja, blant annet blir inngangspartiet endret en del inn mot senteret.

Det skal bygges egne toaletter til kafeen, samt amme- og stellerom.

-Samtidig kommer jeg til å søke kommunen om å få en dør på sørsiden av kafeen, som vender mot Rådhusplassen. Det fordi jeg har lyst til å lage uteservering der. Noe jeg håper kommunen er positiv til, forteller May Britt