Tar deg tilbake i tidHusker du hvordan ting var før i Ålesund? Det gjør Astrid Overaa, og det skal hun ha fortellerstund om på Arbeideren i morgen.

Astrid Overaa, kaptein på Teaterfabrikken og Cecilie Lundsholt, kunstnerisk leder ved Teatret vårt synes det er fint å endelig få jobbe sammen.

Astrid er glad i byen sin. Både nå og da hun var ung. På lørdag skal hun fortelle gjennom både historier og musikk hva hun husker fra sin barndom. Både Astrid og kunstnerisk leder på Teatret Vårt, Cecilie Lundsholt, gleder seg over å kunne jobbe sammen.

– Jeg flyttet hit i 2015 og kom rett til oppsettet "Konglesugeren", som Astrid hadde regi på. Så jeg kom hit rett til og i hjertet av Ålesund. Siden den gang har vi snakket om å gjøre noe sammen, men først nå har det passet for oss begge, sier Cecilie.

– Ja, vi ville gjøre noe ilag. Nå skjer det. Det handler om Ålesund og hvordan ting var før. Jeg er så fascinert av den tiden. Så jeg forteller om hvordan jeg og mine foreldre, besteforeldre og ungene i gata opplevde ting da, forklarer Astrid.

– Jeg skal blant annet snakke om hva jeg og de andre ungene i gata brukte å gjøre. Det var ikke iPad og skjermet som opptok tiden vår. Vi var ute og fant på sprell. Så det hele blir fortalt fra et barns øyne, avslører hun.

Forestillingen går på Arbeideren klokken 11.00 og 13.00. Les mer her