Ta julehandelen i sentrum og vinn den store gavesekkenTradisjonen tro forteller vi historien om hvorfor lokal julegavehandel er så viktig som den er. Å støtte lokale bedrifter utgjør en enorm forskjell for de næringsdrivende som sørger for lys på gateplan i byen vår også ellers i året. 

Ta julegavehandelen i Ålesund sentrum! Over 300 butikker og aktører venter på gateplan. Hva med gavekort fra byens spisesteder, gi vekk en konsertopplevelse, ei natt på hotell, ei håndlaget skål, lokalmat fra slakteren. Det å bruke byen sin gir service og kvalitet tilbake.

Det har nesten blitt som et mantra for oss. At vi i Bypatrioten sier at årets julegavehandel er viktigere enn noen sinne. Men vi kan ikke gi oss. For sånn er det også i år. Er det ikke koronaen som skaper usikkerhet så er det plutselig utfordringer med økonomien. Begge deler svært avgjørende for alle som driver lokale bedrifter. 

At du tar årets julegavehandel lokalt og støtter opp om den fysiske butikken, i stedet for å handle på nett, sørger for at vi holder hjulene i gang akkurat her vi bor. At vi er med på å sikre arbeidsplasser og sørge for lys i lokalene på gateplan, hos butikkene, kulturaktørene og restaurantene som vi er så glade i - også til neste år. 

Bli med på den store gavesekken!

Vi ønsker å vise at vi setter pris på alle som forstår verdien av lokal handel og gjentar derfor suksessen med "Den store gavesekken". Vårt artige lille påfunn for å nettopp kunne kommunisere viktigheten av at vi alle velger å gå på skattejakt i byens gater nå før jul. Handler du for over 300,- i butikker som er med så får du også "et lodd" og er med i trekningen av sekken som inneholder gaver fra butikker og aktører i hele sentrum! 

Se etter denne plakaten i vinduet når du er på handletur! Hilsen Bypatrioten med støttespillere, Ålesund Storsenter og Kremmergaarden.

Husk å skrive navnet ditt på listen der du handler. Du kan være med så mange ganger du bare vil! Hvem som blir årets vinner avsløres lillejulaften og annonseres i våre kanaler i Bypatrioten. 

Starter lørdag 19. november.

(Liste over gaver i sekken kommer) 

Se oversikt over alt som skjer i julebyen Ålesund og la deg inspirere til bytur! 

Vi ønsker alle ei flott førjulstid. 

 

For butikker/aktører som enda ikke har meldt seg på send e-post til post@bypatrioten.com