Svampekasting og vitenskapVi ønsker å vise frem noe av det vi holder på med inne på NTNU. Det er nemlig veldig mye spennende, sier Martin Breyholtz nestleder i Studentparlamentet som inviterer til familiedag i Ålesund sentrum. 

Studentene fra NTNU inviterer til stor familiedag i Korsatunellen 10. mars.

-Vi opplever at mange føler at Campus og NTNU ligger et stykke fra sentrum. Det er ikke alltid så lett å få de innover til oss. Derfor kommer vi til sentrum. Håpet er å bryte ned noen barrierer og vise frem litt av det som skjer, samtidig som vi synes det er viktig å være med på å skape enda mer aktivitet i sentrum, sier han.

Familiedagen legges til Korsatunnellen og er en del av U.-KA. Ei uke der det skjer masse kjekt både i byen og på Campus.

-Vi hadde familiedag i sentrum for første gang i fjor. Da var været ikke helt optimalt, men allikavel kom det masse folk. Det er veldig hyggelig. I år flytter vi inn under tak i tunellen, og håper mange tar turen for å delta, sier han.

(Fortsetter under)

Martin Breyholtz nestleder i Studentparlamentet ved NTNU Ålesund

Med seg har de både Newtonrommet fra Kunnskapsparken, Vitensenteret på hjul, simulatorer fra havrommet og en rekke aktiviteter de selv har kommet opp med.

-Dette blir helt 17. mai. Det er klart vi skal ha det gøy med svampekasting og konkurranser. Det er jo tross alt en familiedag!

Martin avslutter med en oppfordring til byens innbyggere. NTNU er åpen for alle. Kom gjerne innom oss. Ta en kaffe i kantinen eller snakk med studentene i vrimla, i fellesarealet!

#studentbyenålesund

(Foto: Anne Marthe Vestre Berge).