Storbandkonsert på TerminalenMusikklaget Brage har til daglig tilhørighet i til Spjelkavika. De teller i nesten 40 aktive medlemmer som er fra både Ålesund, Sula, Ørskog og studenter fra andre kommuner i landet.  

Musikklaget Brage gleder seg til storbandkonsert på Terminalen 4. november.

- Besetningen er forholdsvis jevn, men vi ønsker selvsagt enda flere velkommen. Vi ble stiftet i 1907 og er dermed  Ålesunds eldste ungdoms-voksenkorps, forteller Hildegunn Austnes Skevik.

De har mye spennende på gang i tiden fremover, men aller først er det storbandkonserten 4. november som de gleder seg stort til.

- Didrik kjenner nok de aller fleste fra både Melodi Grand Prix og ikke minst i Stjernekamp høsten 2017. Han har jo en fantastisk stemme og vi gleder oss til å spille sammen med han. Dirigent er Jette H. Holstad, sier hun.

(Fortsetter under)

Didrik Solli-Tangen er solist når Musikklaget Brage inviterer til storbandkonsert.

Etter dette er det tid for Adventskonsert i Borgund kirke 9. desember, Lucia konsert  i Spjelkavik kirke 13. desember , før de etter jul starter  oppkjøringen til NM i janitsjar i Trondheim i april 2019.

- Der skal vi delta i 3. divisjon etter opprykk i år. Korpset øver hver tirsdag på Spjelkavik Barneskole kl. 1845- 2140, så om noen som leser dette har lyst å delta eller er nysgjerrige på oss, er det bare å ta turen. Her er man hjertelig velkommen!