Spennende tider for Ålesund StorsenterDet er spennende tider for Ålesund Storsenter. Samtidig som Therese Kolvik Habostad går ut i permisjon og Kristianne M. Havnevik tar over, er det også en rekke nye butikker på vei inn.

Kristianne og Therese ser positivt på framtiden, og forteller at det er mye spennende som foregår for tiden på Ålesund Storsenter.

Bypatrioten treffer de to en formiddag inne på senteret. Nå er det endringer på gang på mange felt. Mye som skal overleveres før det nye året tar til for fullt. De har begge tråkket i sine barnesko gjennom sentrumsgatene og er samstemte på hvilken stemning de ønsker å videreføre.

– Det var den tiden der man gjerne pyntet seg litt for å reise til byen, der barnelatter og boller var den største selvfølge, sier Habostad.  - Det ønsker vi enda mer av. Det handler om folk og vi elsker lørdagene i sentrum, sier hun.

Duoen ønsker å gi andre samme glede av å gå i sentrum, som de hadde som barn. Det var den tiden man pyntet seg for bylørdag.

Det er like før hun går ut i permisjon, men hun er ikke nervøs for å slippe Kristianne til.
– Kristianne har bistått med markedsføring av Ålesund Storsenter i flere år, så for meg var det naturlig å spørre henne om å ta over når jeg skulle ut i permisjon, så jeg går ut med lave skuldre, sier Therese.

Begge ønsker aktivitet i sentrum, og vil være med på å bidra til at Ålesund blir enda mer attraktivt enn det allerede er.
– Det skjer mye, og jeg er optimistisk til et levende sentrum. Det kommer til å bli kjempespennende å ta del i det.  Det å være i byen gir overskudd, og her trives vi godt. Man møter alltid på kjente fjes og her er mye å være med på for både små og store. Akkurat det ønsker jeg ikke å bytte mot noe annet, sier Kristianne.

Senterleder ved storsenteret gleder seg til Best Kids åpner i lokalet til Glassmagasinet som legger ned.

Nå kommer det også en ny butikk på senteret som veldig mange kan se fram til.
Dette er noe vi virkelig har manglet. På Best Kids kan man endelig få kjøpt alt av babyutstyr og barneklær Her vil du finne mange kjente merker som Britax, Stokke, Babybjørn og Easygrow. Klærne kommer i størrelser opp til 16 år, med et utvalg som også har manglet i sentrum. Her vil du Name It, Gullkorn Design, Lillelam, Jack&Jones og Reima, for å nevne noen, sier hun.

 

Butikken er forventet å åpne medio februar.