Sjekk inn!Bor du i en annen by og skal hjem til Ålesund og Sunnmøre i julen? Da oppfordrer vi deg til å sjekke inn her. På jobbmessen som er satt i stand for at du skal få se at regionen byr på mange spennende muligheter!

300 deltakere tok i fjor turen til jobbmessen som skal friste deg til å flytte hjem.

«Sjekk inn» ble arrangert for første aller første gang i romjulen i fjor og ble en stor suksess med over 300 deltakere.

Nå gjentar man arrangementet som gir deg mulighet til å treffe potensielle arbeidsgivere og spennende bedrifter fra hele regionen.

(Fortsetter under)

Er du nysgjerrig på hva Sunnmøre og Ålesund kan by på av muligheter for akkurat deg, så oppfordrer vi deg til å møte opp på Campus Ålesund, NMK 28. desember kl. 17.00-19.00 (Gratis inngang).

Se facebookevent og meld din interesse her!

Ønsker din bedrift å delta?

Vi har plass til 30 bedrifter og påmeldingen er allerede godt i gang. For å sikre dere plass så finner du påmeldingsskjema og mer informasjon HER.
(Pris kr. 5000,-)


Sjekk inn er et samarbeid mellom Destinasjon Ålesund & Sunnmøre, Sunnmørsposten, NTNU i Ålesund, Studentparlamentet, Næringslivsutvalget ved NTNU i Ålesund, Ålesund Sentrumsforening, Haram nærings- og innovasjonsforum, Sykkylven Næringsutvikling AS, Næringsforeningen Ålesundregionen, Giske næringslag, Skodje næringsforening, Bypatrioten og kommunene i Region Ålesund.

Les mer om «Sjekk inn» på hjemmesiden til Ålesund kommune