SItrende spenning hos Escape Rooms(Annonse) Liker du spennende krimgåter og sitrende spenning under tidspress? Da bør du teste ut det populære Escape Rooms i Kirkegata. 

Spillvertene Alida Avseth og Marta Frisvold ønsker spillerne velkommen til Ålesund Escape Games.

Gjengen på Ålesund Escape Games ønsker deg velkommen til et spennende og mentalt utfordrende spill i lokalene i Kirkegata 5 i Ålesund. 

Escape Rooms er en spennende og unik opplevelse for familien, vennegjengen, eller gode kolleger.

– Filosofien er ganske enkel. Du blir låst inn på et spesialbygd rom. For å komme deg ut må du løse flere oppgaver innen en viss tid for å vinne, sier en av de fire eierne, Mats Berget. 

Spillerne følges av kamera og mikrofoner, og dersom de står fast får de hint som hjelper dem videre. 

Deltagerne kan velge mellom tre ulike Escape-rooms med egne tema og oppgaver. Kreativitet, pågangsmot og evne til å tenke utenfor boksen, er viktige suksessfaktorer for å løse de gåtefulle mysteriene. 

Klarer du å rømme fra fengselscella? Da hjelper det med innsikt og samarbeid.

Spion, mafia eller rømling

I "Mafia-rommet" må du løse Don Fransescos mystiske oppdrag før politiet kommer. I "Prison game" er du innelåst i en fengselscelle, der samarbeid og kombinasjonsferdigheter er viktig dersom du skal klare å rømme. Til sist kan du velge "Spy game", der du er hemmelig agent for MI6, der du må avsløre en muldvarp i organisasjonen. 

Hvert rom har en spennende historie som engasjerer deltagerne. Her gjelder det å ha hodet påskrudd, samtidig som man er flink til å kommunisere og samarbeide med sine lagkamerater.

Det gjør Escape room til en perfekt teambuilding-aktivitet og en artig oppvarming til julebordet, nå som julen begynner å nærme seg.  

Slik ser det ut i mafiarommet.

Passer for alle
Spillet krever ingen forkunnskaper eller fysiske forutsetninger. Folk i alle aldre kan prøve seg. Ålesund Escape Games kan fortelle at de har et vidt aldersspenn av spillere.

- Vi har besøk av både barn, ungdom, voksne og pensjonister, så dette er noe alle kan prøve seg på, sier Mats Berget.

Oppgavene er beregnet for voksne, mens barn må være i følge med voksne for å delta. 

Studentrabatt
Studenter kan glede seg over 20% rabatt dersom de ønsker å spille. Ålesund Escape Games er også medlem av Ålesund Sentrumsforening som gjør at man kan bruke foreningens gavekort til den spennende aktiviteten.  
Mer informasjon finner du på hjemmesidene til Ålesund Escape Games (ekstern lenke).