Sigridfeber i ÅlesundNår Sigrid turnerer Norge er det klart for tre utsolgte konserter i hjembyen Ålesund og vi digger det! Se bilder fra den første konserten torsdag kveld. (Tekst/foto: Trine Klemetsen)

Tre utsolgte hus for Sigrid på Terminalen i Ålesund

Roland har tatt turen helt fra Tyskland. Han besøkte Sunnmøre i mars også, men da for å oppleve Geiranger og naturen. Nå er han klar for Sigrid!

Daglig leder på Terminalen Synnøve Nesdal Sandnes henger på telefonen. Trykket fra media er merkbart kun kort tid før konsertstart

Merchandise på plass -Don´t kill my vibe!

Kun kort tid til publikum kommer og staben på Terminalen samles for en kort pep-talk

Terminalen Byscene i Ålesund

Frode Berg i Nrk intervjuer unge fans som gleder seg til konserten

-Vi har tatt turen fra Aarhus, forteller de to venninnene som også har sett Sigrid på konsert i Polen

Konserten i gang og Sigrid avslører at det er spennende å være på hjemmebane!

Terminalen har denne gangen åpnet for at yngre publikum får komme inn i følge med voksne og det var det mange som var glade for!

Sigrid har vunnet P3 gull, Spellemann, opptrådt på Nobels Fredspriskonsert, gjestet flere av verdens største talkshow, spilt på landets største festivaler og ikke minst Coachella, som må regnes som en av verdens aller største.

Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding!

Fullt hus tre kvelder på rad for Sigrid i Ålesund

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner verden over.

I tillegg til å være en fantastisk sanger og låtskriver berømmes Sigrid for sin jordnære tilstedeværelse og for å være usminket forbilde. Rart vi digger denne jenta?

Sigrid leverer på hjemmebane i Ålesund