Sigrid til TerminalenSigrid spilte jo for et fullsatt Color Line Stadion under Jugendfest i fjor. Dette blir veldig annerledes og intimt. Vi gleder oss veldig til å se verdensstjerna tilbake i hjembyen, sier Synnøve Sandnes fra Terminalen Byscene.

Endelig kommer hun hjem igjen. Foto: Francesca Allen

Sist hun var hjemme spilte hun på jubileumskonserten til Sparebanken Møre. Hun spilte også på Jugendfesti fjor, der hun delte scene med en rekke andre artister. Nå kommer hun hjem igjen for å spille på Terminalen.

Sigrid har ikke bare gjort seg bemerket i Norge. Hun har blitt en av de store snakkisene i utlandet også. Det kommer nok av at hun har et helt spesielt talent både som låtskriver og på scenen foran et publikum som bare vokser seg større og større.

Hun har vunnet P3 gull, Spellemann, opptrådt på Nobels Fredspriskonsert, gjestet flere av verdens største talkshow, spilt på landets største festivaler og ikke minst Coachella, som må regnes som en av verdens aller største.

Aller størst i Sigrids korte karriere er likevel at hun er blitt utpekt til BBC Music’s Sound of 2018, blant tidligere vinnere er storheter som Adele, Sam Smith og Ellie Goulding! Hun er også å finne på Billboards liste for «100 best songs of 2017» og «10 pop stars to watch in 2018».

Spotify-følgerene hennes har tredoblet siden begynnelsen av året, og strømmetallene har nådd nesten 400 millioner globalt. Sigrid kommer utvilsomt til å fortsette hennes fremvekst med det nye albumet «Sucker Punch».