Sesongåpning for roklubbenHele tre nye båter ble døpt og en av de som i år fikk ny båt var landslagsroer Martin Helseth. Sponsorene lot ikke anledningen gå fra seg. Her ble det slått på stortromma.

Høytidelig stemning under båtdåp under sesongåpningen til Aalesunds Roklub 1.mai.

Slik så det ut fra luften! Foto: Vasco S Pinhol www.trolltegn.no

- Dette er en ung roer med tiden foran seg, akkurat som vi innen brønnbåtnæringen er en ung næring som skal tenke fremover, sa Robin Halsebakk fra Sølvtrans som har sponset båten, men som ikke stoppet der.

-Vi er også stolte sponsorer av rallykjører Marius Nakken, så det var ekstra stas at han ville ta det ærefulle oppdaget med å kjøre bunadkledde Gudmor Anja Halsebakk inn på plassen i sin Porsche Carrera, sier han.

Etter dette ble det lagt tilrette for en åpen samtale mellom begge idrettsutøverne der temaer som kosthold og sunn matproduksjon stod i fokus, men som seg hør og bør under en sesongåpning var der selvfølgelig også rom for både kaker og kos i klubbhuset etterpå!

Bypatrioten ønsker alle medlemmer i Aalesunds Roklub lykke til i sesongen. På klubbens hjemmesider finner du mer informasjon om det som skjer!