Se opp for superhelg i Ålesund sentrum!  Lørdag 18. juni anbefaler vi hele familien å legge turen til byen når musikk, fotballglede, havneaktiviteter og store deler av frivilligheten inntar Ålesund sentrum med aktiviteter for små og store på alle gatehjørner! Ja, også kommer Madrugada. Se alt som skjer:

Møt AaFK og samarbeidspartnere på rådhusplassen lørdag 12.00-15.00.

Fotballfest på rådhusplassen

Fra kl. 12.00- 15.00 lørdag 18. juni inntar AaFK med samarbeidspartnere rådhusplassen som oppvarming til hjemmekampen mot Vålerenga kl. 20.00 søndag. Her venter konkurranser, fotballkamp, underholdning og aktiviteter for små og store.

Arrangementet lørdag er gratis for alle.

Billetter til kampen søndag finner du her! 

Nørvøy Ungdomskorps spiller i bygatene fra kl. 11.30.

Generasjonslekene inntar Dronning Sonjas plass

Hvem er raskest med bestemor i trillebår? Er far eller datter sterkest i tautrekking? Hvem er familiens toppscorer i fotball? Bli med på Generasjonslekene og få svarene! Arrangør er Ålesund Frivilligsentral, Ålesund kommune og Senteret for et aldersvennlig Norge. Les mer og delta! 

Nørvøy Ungdomskorps spiller i bygatene fra kl. 11.30.
Ålesund elsker korps. Heldigvis har vi også sterke krefter som elsker å bidra til byliv!
-Vi trommer sammen gjengen og benytter lørdagen til å spille for alle byens besøkende. Ei flott avrunding av sesongen for alle oss i korpset, forteller Terje Eidsvik i Nørvøy Ungdomskorps.
 

Bli med Fiskerimuseets Havnefest! (Foto: VITI)

Havnefest hos Fiskerimuseet

Aktiviteter i og langs havna i Ålesund. Du kan seile tradisjonsbåt, ro gjennom Brosundet, ta Fløtten til softisbrygga, klatre i riggen på ei fiskeskøyte, og mye annen moro fra kl. 12.00. Les mer og delta!
 
Madrugada i Sparebanken Møre Arena
Konserten som egentlig skulle spilles på byfjellet flyttes innendørs etter det som ble en lang periode med nedbør og fare for å ødelegge det nye området på Aksla. - Nå omstiller vi og gleder oss til en fantastisk konsertopplevelse, uten regn, vind og med ca 20 grader innendørs. Det er mye bedre enn alternativet akkurat denne gangen, sier Ante Giskeødegård i Momentium. Dørene åpner 18.00 og konserten starter 19.00.

Ekstrabilletter er lagt ut! 

I tillegg skjer det masse annet på byens små og store scener, spisesteder og butikker. Se oversikt over alt som skjer, spisesteder og overnattingssteder enten du kommer med fly, bil, båt eller bobil!
 
GÅ TIL OPPLEV ÅLESUND