Rydder Borgundgavlen!-Der er dessverre mye plast og rot som skylles inn fra havet også her. Vi inviterer derfor til dugnad 3. mai, sier Rebekka Anette Vestnes Kolvik ved Borgund Dyreklubb som håper på stort oppmøte!

Rebekka Anette Vestnes Kolvik ved Borgund Dyreklubb som håper på stort oppmøte når de inviterer til miljødugnad i Borgundgavlen 3. mai.

-Vi setter igang en stor ryddeaksjon i strandlinjen fra middelaldermuseet og bortover så langt vi kommer. Jo flere vi er, jo større området får vi ryddet. Området er preget av mye plast skylt inn fra havet og dessverre generell forsøpling. Etter at dyr har beitet ned områdene kommer det også frem plast fra tidligere om har lagt seg i markene, forteller hun.

(Fortsetter under)

Bli med når dyreklubben rydder fjøra i Borgudgavlen.

Hun håper at mange kan være med på å ta i et tak for miljøet denne dagen.

-Vi møtes nedenfor ridebanen på Borgund Dyreklubb. Selve ryddedagen er 3. mai kl. 17.00-20.00, men vi har satt av et større tidsrom dersom folk ønsker å rydde i dagene før og etter. Vi deler ut søppelsekker som etter ryddingen settes ved dyreklubben hvor de vil bli hentet av Årim, sier hun.