Rock i havgapetSommeren har så vidt begynt og musikkopplevelsene har stått i kø. Har du enda Ikke fått nok? Da har du flere lokale opplevelser i vente. Kommende helg er det nemlig klart for Havgaprock 2017 på Haramsøya. 

Preben Austnes Lorgen gleder seg til "Havgaprock" og håper på fullt hus.

Denne festivalen ble arrangert for aller første gang i fjor sommer og initiativtakerne er klare med runde to. Denne gang på Ulla. 

-I fjor ble festivalen arrangert i Sandvika på Flem og var en stor suksess, forteller Preben Austnes Lorgen som startet festivalen sammen med Vegard Halskjelsvik og Bjørnar Levi Flem. 

(fortsetter under)

 

Bilde fra fjorårets "Havgaprock"

-Målet med arrangementet er å gi en god opplevelse, men også å bygge lokalsamfunn. For oss som bor her og er herfra tenker vi på disse øyene under ett. Vi håper vi knytter de enda tettere sammen ved å bytte sted annet hvert år. Så får vi i tillegg til å by på konsertopplevelser vist frem hvor flott her er, forteller han og håper at både fastboende og tilreisende er med på idéen. 

Aldersgrensa er 15 år og på scenen får du høre Kjartan Lauritzen, Drusar, Josah, Lisa Uhlen, Armchair Oracles, The Knut og Lars Ole Godø & The Crew. 

Billetter og festivalpass får du her!