Til toppen

\ loading=

Rekkeviddevinner lansert hos Motorforum

Nå er den lansert med kaker, bobler og ballonger. To flunkende nye Renault Scenic E-Tech står inne hos Motorforum, klare for prøvekjøring. Bare taket er en av flere ting med høy wow-faktor.

Å lansere en ny bilmodell betyr ballonger og noe godt å bite i. Og prøvekjøring selvfølgelig.

Det er pyntet med fargerike ballonger i lokalene til Motorforum i Fremmerholen.

Cupcakes, bobledrikk, kaffe og andre godsaker var også en selvfølge. For nå har Motorforum endelig fått lansert bilen de har ventet lenge på.

-Nå fikk vi feiret den inn på skikkelig vis, men allerede 30. mai kunne vi begynne å presentere den, sier Synnøve Gulbrandsen, salgssjef hos Motorforum.

Sammen med kollegene Sandra Maylen Dybvik og Espen Saxegaard hadde de pyntet opp til fest, for dette er en bil mange er nysgjerrige på.

Stor interesse

-Folk har vært veldig spente på bilen, som altså er en Renault Scenic E-Tech, og mye av årsaken til at folk er interessert i å finne ut mer om bilen er at den vant prisen Årets bil i Europa, i tillegg til at den vant rekkeviddetesten til NAF, sier Synnøve om bilen som nå står inne i butikken.

For med hele 622 kilometers rekkevidde gikk den til topps i testen.

Litt utfordrende på et bilde, men Renault Scenic E-Tech er utstyrt med Solarby panoramaglasstak som kan deles inn i soner.

Scenic E-Tech er oppfølgeren til den populære Megane E-Tech, en bil som ga gode salgsresultater for blant annet Motorforum, som i tillegg til Renault også er forhandler for Mitsubishi, Dacia og Hogqi i tillegg til en stor bruktbilavdeling, eget verksted og dekkhotell.

Men nå er det altså det siste fra Renault det dreier seg om.

Panoramaglasstak

-Hva mener du er det aller mest spesielle med Scenic E-Tech?
-Det er mye, men kanskje en spesiell ting. Kom å se, sier Synnøve og setter seg inn i en av de to bilene inne på gulvet.

-Se opp i taket. Du ser gjennom glasset i hele lengden, altså et panoramaglasstak, men det spesielle ser du her, forteller Synnøve, og trykker på en knapp.

Selgerteamet Espen Saxegaard, Sandra Maylen Dybvik og Synnøve Gulbrandsen inviterer til prøvekjøring av nye Renault Scenic E-Tech.

Det får et felt i glasset til å blende ned, på en måte vi kanskje kan beskrive som en slags digital blending og kalles et Solarbay panoramaglasstak. Hun trykker igjen.

-Hele taket er delt opp i felt, noe som gjør at du kan blende ned der du ønsker, sier hun om det helt spesielle panoramataket som også kan stemmestyres.

Synnøve, Sandra og Espen er klare på at både taket og selve bilen må oppleves.

-Soleklart, og vi har to biler inne akkurat nå, så det er bare å stikke innom for en bilprat og prøvekjøring, sier hun.

Scenic E-Tech er hakket større enn “lillebroren” Megane.
Plassen er bedre utnyttet, spesielt bagasjeplass med et bagasjerom på 545 liter.

-En av bilene vi har inne er en såkalt Alpine. Litt røffere stil med matt lakk, “Esprit Alpine”, sier Sandra.

Stedet er altså Motorforum på Brusdalsveien 206 i Fremmerholen for sommerens store bilopplevelse.

Særegen grill på Renault Scenic E-Tech.
Scenic E-Tech er godt utstyrt og har et behagelig miljø å være i.
Om du er ute etter en litt mer røff utgave skal du se etter dette merket. “Esprit Alpine”.