Nye eiere av Racoon: -Vi åpner snart.Gode nyheter for alle som var glade i Racoon i Kongens gate. Kjæresteparet Sarah og Per Roger har tatt over driften og vil re-åpne den populære kafeen om få uker.

Sarah Soumilas, opprinnelig fra Australia, skal sammen med samboeren Per Roger Vestgård re-åpne Racoon.

-Ja, det stemmer. Vi klarer ikke å gi noen nøyaktig dato for åpningen, men i løpet av noen korte uker kan folk igjen komme å kose seg på Racoon, forteller Sarah Soumilas til Bypatrioten.

Sarah er opprinnelig fra Australia, og har kjæresten Per Roger Vestgård fra Ålesund med som partner.

-Vi går sammen om dette og håper at Racoon skal blomstre. Jeg var selv fast gjest på Racoon, og nå gleder vi oss til å åpne, forteller hun.

(Fortsetter under).

Sarah og Per Roger vil beholde det aller meste av det Racoon var før stenging. Men noen endringer blir det. Blant annet med søndagsåpent og en mer barnevennlig kafé.

Racoon hadde sitt klare konsept, noe Sarah og Per Roger vil videreføre så nært opp til originalen som mulig, men noen endringer blir det.

-Ja, vi har planer for å endre noe. Gjestene vil merke noen endringer umiddelbart, andre ting tar vi etter hvert, litt over tid.

-Kan du avsløre hva dere vil endre?

-Vi kan i alle fall si at det er viktig for oss å få morgenkaffen sikret. Likeså med søndagsåpent. For vi tror mange vil sette pris på et godt tilbud på søndagene, så får vi håpe at gjestene støtter opp om det slik at vi kan fortsette å holde åpent søndagene.

En annen ting er at vi vil gjøre Racoon litt mer barnevennlig. Som småbarnsmor vet jeg at det kan være slitsomt med barn på kafé som ikke har noe å gjøre på.

Derfor vil vi ha inn noe de kan gjøre på, i tillegg til mat og drikke, forteller hun.

(Fortsetter under).

Snart kan kaffens lunefulle gleder igjen komme til sin rette i lokalene til Racoon i Kongens gate.

Sarah driver i tillegg produksjon av voxlys i selskapet Nüdus. Der driver hun også nettsalg.

-Jeg vil nok fortsette med lysproduksjonen, men nå er fokuset å få Racoon til å bli en god og solid bedrift der kundene vil finne seg til rette.

Sarah setter stor pris på de tidligere eierne som for et par uker siden måtte meddele sine kunder at de måtte stenge.

-De støtter opp om oss og blir med på å lære opp teamet som skal betjene kundene.

Dette er jo et sted de har lagt ned mye arbeid i, og som de gjerne ser fortsetter.

Så jeg setter stor pris på alt de har gjort.

Når opplæringen av det nye teamet er unnagjort vil vi åpne. Vi beklager at vi ikke kan gi en dato nå, men innen et to tre uker så skal vi åpne dørene for gjestene våre, sier Sarah Soumilas.