Nye Ålesund på gateplan i sentrumProsjektorganisasjonen som bygger den nye kommunen, flytter inn på gateplan i Kremmergaarden i Ålesund sentrum. 

Her vil vi finne prosjektorganisasjonen til Nye Ålesund kommune. Lett tilgjengelig på gateplan i sentrum.

Prosjektorganisasjonen som bygger den nye kommunen, flytter inn på gateplan i Kremmergaarden i Ålesund sentrum.

Prosjektkontoret flytter til butikkområdet av Kremmergaarden i området rett overfor kafeen i den østre delen, med vinduer mot Korsegata.

-Vi har et ønske om å være synlige og tilgjengelig for folk flest, sier prosjektleder Astrid Eidsvik om hvorfor prosjektkontoret flytter.

-Det skal være mulig å komme inn til oss og stille spørsmål, når vi er til stede. I tillegg trenger vi større plass enn vi har nå som flere blir flytter over til den nye kommunen, sier hun.

(Fortsetter under)

I dag holder prosjektkontoret til i 3. etasje over biblioteket i lavblokka knyttet til Ålesund rådhus. 
De nye kontorene på Kremmergaarden blir et åpent kontorlandskap med ni kontorplasser, ett stort møterom og noen mindre avlukker.


- Det at vi har møterom tilgjengelig gjør at det blir lettere å invitere både eksterne og interne til å ha møte i egnee kontor. Det kan vi ikke der vi er nå. Prosjektkontoret skal også være tilgjengelig for ansatte i alle kommunene i nye Ålesund, slik at de kan finne en kontorplass å jobbe fra når det er nødvendig, forklarer Eidsvik.

Ombyggingen av det tomme lokalet er godt i gang, og nye Ålesund håper å være på plass i midten av mars. Leiekontrakten gjelder for to år frem i tid.