Nørvøy med gratiskonsert-Nå gleder vi oss til å endelig kunne spille for folk igjen, sier Terje Eidsvik i Nørvøy Ungdomskorps som inviterer til gratiskonsert i Parken Kulturhus. 

-Vi vil med dette gi et bidrag for å sparke i gang det lokale kulturlivet, sier gjengen i Nørvøy Ungdomskorps.

-Vi ønsker å takke alle som har støttet oss og ikke minst være med på å sparke i gang aktiviteten i det lokal kulturlivet, sier han om det som blir første konserten siden jula 2019.

Han forteller om det som har vært en lang periode med mange utfordringer for alle som er glad i å spille i korps.

-Vi har gjort så godt vi har kunnet for å holde hjulene i gang. Øvinger med både en og to meter og medlemmer i ulike karantener, ja det har vært bra med utfordringer, sier han og legger til at de ser frem til å endelig møte publikum igjen.

(Fortsetter under)

De er i full sving med øving og ser frem til konserten kommende søndag.

Ny marsj

-For de som kommer kan vi fortelle at det blir urfremføring av en helt ny marsj skrevet av vår dirigent Tom Gontier. «Føniksmarsj - Ålesund by» er navnet og vi gleder oss veldig til å endelig presentere den for publikum, sier han om marsjen som også kom til i koronatiden.

-Vi ble jo svært leie oss over at vår dirigent mistet lønnen sin fra korpset da koronaen slo til, og etter litt grubling kom vi på ideén om å søke støtte til at han kunne skrive noe helt nytt. Takket være midler fra Stiftelsen Kjell Holm ble det en realitet, forteller Eidsvik.

Konserten opplever du i Parken Kulturhus 10. oktober kl. 19.00