Nørvøy goes to HollywoodFilmmusikk på rekke og rad i Arbeideren.

Fra Hollywood til Arbeideren

Førstkommende lørdag klokka 14 kan du bli med inn i filmens verden, når Nørvøy ungdomsskorps lager sitt eget mini-Hollywood i Arbeideren.

Korpset inviterer til en konsert med musikk fra en rekke kjente filmer, blant annet Schindlers liste, Løvenes konge, Moulin Rouge, Zorro og mange fler.

Det hele blir krydret med historier fra Sindre Nakken, som er guide for den musikalske filmreisen.

Utradisjonell
Nørvøy ungdomskorps er kjent for sine litt utradisjonelle korpskonserter. Noen ganger inviterer de rett som det er til korpspub på Teaterfabrikken, eller til nattiné i kirka.

Denne gangen er det altså filmusikk på den musikalske menyen og det hele ledes av dirigent Tom Gontier.

Nørvøy er ikke rett for å tenke utradisjonelt. Her lager de pubkonsert på Teaterfabrikken.

Film i fokus
Konserten starter i Arbeideren klokka 14. Og som en gest til unge musikanter i byens mange skolekorps, er disse blitt spesielt invitert og får gratis inngang.

Konserten kan være en fin avslutning på det som har vært en uke i filmens tegn i Ålesund. Siden sist fredag er det blitt vist filmperler hver dag på Løvenvold kino. Kvalitetsfilmfesten avsluttes på lørdag.

Så hvis du er ute etter en helstøpt filmopplevelse i helga, kan du ta Nørvøys Hollywood-konsert kl. 14 som oppvarming. Deretter kan du benke deg i kinosetet på Løvenvold der det blir skuespillerbesøk i forbindelse med filmen Karenina & I som starter klokka 18.