Negativ optimist klar for Ålesund!Det er satt opp to forestillinger på Teaterfabrikken i Ålesund. Ryktene forteller at her er mye å glede seg til

André Ulveseter klar med showet "Negativ optimist" på Teaterfabrikken i Ålesund. Foto Hilde Hurlen

«Negativ optimist» handler rett og slett om alle små ting som André Ulveseter klarer å irritere seg over.

– Jeg har jo egentlig ingenting å klage over, men likevel har jeg funnet en haug ting som irriterer meg. Jeg tror at mange vil kjenne seg igjen. Dette er et show med mye energi, forteller bergenseren som har bodd i Ålesund i 21. år.

-Jeg sier ”hjem” både til Ålesund og Bergen. Å kunne stå på scenen i begge byene i løpet av to helger betyr mye for meg, sier han.

Nå har han varmet opp og er veldig klar for å underholde ålesunderne.

(Fortsetter under)

-Jeg har jo snappet opp en del ting etter å ha bodd her så lenge. En sentral ting er å være bevisst på pengebruken. Sunnmøringen er ikke gnien, poengterer André, – bare veldig, veldig pengesmart. Sunnmøringen betaler ikke mer for en vare enn nødvendig. En annen ting jeg liker godt med Ålesund er patriotismen. Alle er med og ålesunderne er stolte over byen sin. Det ser en tydelig under bybrannvandringen, sier André som ikke klarer å la være å le.

– Dere feirer at byen brant ned og slipper løs hundrevis av mennesker med fakler i bygatene. Det må jeg bare få spøke litt med! Jeg tuller derimot aldri med AaFK, det blir rett og slett for risikabelt, smiler han bredt.

Komikeren trives godt i Ålesund.

– Værmessig ligner byen mye på Bergen. Den eneste forskjellen er at her regner det bortover mens i Bergen regner det nedover. Ålesund er akkurat passe stor og menneskene her er hyggelige, legger han til.

Det er fortsatt noen ledige billetter til helgens forestillinger. De finner du her.

 

Tekst/foto: Hilde Hurlen