Nå åpner ZavannaLenge har plakatene om at Zavanna åpner ved St. Olavs plass hengt i vinduene. Nå skjer det. Mandag 13.mai er datoen. 

Oksana og Malin er klar for å ta imot kunder i den nye butikken.

Klokken 10.00 på mandag går startskuddet mange har ventet på. For butikksjef Malin Isaksen har ventetiden nesten vært i lengste laget. 

– Jeg gleder meg veldig. Det er kjekt at byen får en rendyrket damebutikk. Vi skal være best på kundeservice og alle skal føle seg velkommen hit, sier hun. 

– Det er mange som har vært nysgjerrige etter at vi begynte å lage oss til her på Sankten. Folk har mer enn en gang stoppet innom for å si at de er glade for at vi snart åpner, sier Malin. 

Malin er ikke ny i gamet, og jobbet tidligere på PM, som lå i samme lokalene. En plassering hun mener er midt i smørøyet. 

(Fortsetter under...)

Malin har jobbet hardt de siste ukene sammen med sine kolleger for å få alt på plass til åpningsdagen. Nå er de klare.

– Det er like ved busstoppet og midt i sentrum. Vi åpnet nylig en Zavanna på Moa, som også ble godt mottatt. Nå håper vi mottakelsen her blir minst like bra, sier hun. 

– Vi har noe for alle selv om vi ser at den aller største aldersgruppen er 30 pluss. bruker oss mest, men jeg ser at min lillesøster også finner klær her. Vi har klær i størrelse 36 til 46, som tilsvarer small til xxlarge, forklarer Malin.

Vi gratulerer og ønsker de lykke til med åpningen!