Momentium feirer 10 årI kveld er det duket for storfest på Terminalen. -Det må nesten til når man feirer 10 år, forteller daglig leder i Momentium Ronny Stokke. 

Daglig leder i Momentium Ronny Stokke gleder seg til kveldens feiring. Bildet er tatt under opprigg av Sommerfesten på Giske.

I kveld samler bedriften som blant annet driver studio, serveringssteder, bryggeri, konsertscene og ikke minst tre festivaler gode venner til selskap.

-Ja, vi samler sponsorer, støttespillere og venner som har fulgt oss gjennom disse ti fantastiske åra, og det er ikke få.

-Hvor mange snakker vi om da?

-Rundt 600 mennesker samles til festen på Terminalen. Der blir det mat og drikke, taler og underholdning, før vi går over i en god fest utover kvelden. 

(Fortsetter under)

De to grunderene Ante Giskeødegård og Lars Berg Giskeødegård under Ålesund Live. Festivalen som får helt ny innpakning i 2019.

-Disse ti åra har gått raskt?

-Ja så absolutt. Og det har kommet så mye mer til enn studioet på Giske.
Det er klart vi har hatt utfordringer, og det er bygd stein på stein.
Nå går Momentium veldig bra, og det skal vi også feire i kveld.

-Men Ronny. Hvor er Momentium om ti nye år?

-Oi. Det er ikke lett å si med de to gründerne Ante og Lars i spissen. De har jo stadig nye idéer. Det jeg kan si, er at om ti år har hvertfall ti internasjonale stjerner hatt konsert i Ålesund, svarer Ronny Stokke med et smil.

Jugendfest 2017 i Ålesund

Momentium har sørget for elleville opplevelser for både små og store konsertglade publikummere i 10 år.

Fra Sommerfesten på Giske

Mange lokale artister har fått gleden av å spille på store scener foran publikum i hjembyen.

600 gjester er ventet til Terminalen i kveld. Vi gratulerer Momentium med jubileét.