Maxlokal.no blir tv-kanalen SUNNMØRE LIVEDen nye tv-kanalen starter lokale sendinger på Canal Digital, Altibox,  RiksTV og Get lørdag 25.mai.

Fra høyre Stian Fjeldheim Michalsen, produsent, Yvonne Haagensen, salgsleder, Frank Sekkeseter, redaktør

Når kanalen kommer på luften vil sendingen gå i en 24-timers-loop. Seerne vil også finne sendingene på slive.no, og etter hvert på Apple TV og andre plattformer.

Kanalen har konsesjon for Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane, og kan nå 390.000 personer gjennom sine sendinger.

– Vi har forstått at der er et behov for lokalt innhold på TV. Vi har vært i snakk med veldig mange som har uttrykt det, så det er i grunn noe jeg har tenkt lenge på, sier Frank Sekkeseter. 

– Vi har sett en stor vekst på interessen for lokale historier. Det skal vi nå levere gjennom lyd og bilde. 

– Vi er nå installert i nye lokaler i Spjelkavik, der det er bygget opp flere typer studio, blant annet kjøkkenstudio for produksjon av matprogrammet «Mat med Nesje», forklarer han.

(Fortsetter under...)

Tv-kokk Nils Henning Nesje gleder seg til å lage lokale matretter sammen med lokale matprodusenter.

– Det finnes over 250 lokale matprodusenter i vårt område, forteller programleder/tv-kokk Nils Henning Nesje.

De ønsker å få fram engasjementet og entusiasmen folk på Sunnmøre har. Allerede har de mange idéer og planer for sendinger de skal ha. Så de har nok å gjøre allerede før lanseringen.

Til deres nye «Snakkis»-studio inviterer programleder Frank Sekkeseter, lokale gjester.

– Her skal det bli rom for engasjement, med stor variasjon i tema, sier han.

– Sport står også på agendaen gjennom programmet «Indre Bane». Vi har avtaler med en rekke fotballag som vil ta oss med tettere på klubben og la oss få føle på forventingene til neste kamp. Mange lag i ulike divisjoner ønsker et samarbeid med oss på formidling av dette.  Det er bare å ta kontakt med oss, sier Frank Sekkeseter.