Mark Knopfler til ÅlesundDen levende legenden og tidligere Dire Straits-frontmannen spiller i Sparebanken Møre Arena 7. juni neste år. Dette er én av tre konserter i Norge under den kommende Europa-turnéen.

Mark Knopfler til Ålesund 7. juni 2019

- Det er en stor glede å kunne fortelle at en av de største og mest kritikerroste artistene gjennom tidene tar turen til Ålesund til sommeren. Dette er én av tre norske byer han og bandet besøker i forbindelse med den kommende turnéen. Billettene slippes torsdag neste uke, og da anbefaler vi de som vil sikre seg plass å sitte klar, sier Ante Giskeødegård i Momentium. 

(Fortsetter under)

Idar Giskegjerde t.v sammen med Terje Erstad i Momentium slapp nyheten i dag kl. 11.00

Supergitaristen slipper sitt niende studioalbum (solo), «Down The Road Wherever» 16. november, og reiser på turné i Europa og USA med bandet sitt fra april til september 2019.

Bandet består av hele ti mann som de fleste har jobbet med Mark de siste to tiårene: Guy Fletcher (keyboard), Richard Bennet (gitar), Jim Cox (piano), Mike McGoldrick (fløyte), John McCusker (fele og cister), Glenn Worf (bass), Danny Cummings (perkusjon), Ian Thomas (trommer), og de nye i bandet er Graeme Blebins (saksofon) og Tom Walsh (trompet). 

Billettsalget starter 1. november