Lindex fra London til Ålesund sentrumDe er høyt og lavt. Det telles og brettes. Kun små detaljer gjenstår før åpningen av den nye Lindex-butikken i Kremmergaarden. Nesten 1000 kvm med mote og undertøy i sentrum. (Sponset innhold). 

 

Butikksjef Monica Elstad og Cathrine Hellandsvik hos Lindex i Ålesund sentrum gleder seg til åpningsfesten og håper på fullt hus!

-Jeg er så stolt over butikken og personalet! Vi gleder oss veldig til å åpne på onsdag, sier butikksjef Monica Elstad som er i full sving sammen med resten av teamet. Alt skal være på plass til den store åpningsdagen. 

Nesten 1000 kvm med moter og i tillegg stor undertøysbutikk midt i bysentrum. Det er klart det blir feiring og markering av sånt. 

-Åpningsdagen skal vi ha stor motefest fra 17.00-19.00. Dørene åpner til tonene fra talentfulle Elise Nærø som skal ha minikonsert. Deretter tar Robert Post over som DJ og skaper god stemning. «Sukker på Toppen» serverer deilige søtsaker og ikke mist får publikum hjelp fra Lindex egen «Fashion Advisor» Kathrine Sørland som vil være tilstede under hele åpningsfesten. 

 

Vårmoten er på plass i det store vinduet inne på Kremmergaarden

Butikkonseptet i den nye butikken hentes fra Lindex sine butikker i London og er den andre i sitt slag i Norge.  

- Det er en stor glede å presentere nettopp denne butikken. Vi opplever sterkt engasjement for sentrum flere steder i Norge og ønsker å bidra til en oppblomstring av sentrum i Ålesund.  Sammen med engasjert og dyktig senterledelse og butikkpersonal har vi stor tro på Lindex Kremmergaarden, sier etableringssjef i Lindex Ole Petter Bergerud.

Følg eventet på facebook og se alt som skal skje!

Mye fint til de minste! Den nye butikken har stor avdeling med barneklær.

Lindex i Ålesund sentrum satser friskt med stor undertøysavdeling.

-Vi er kjempehappy og veldig spent, sier naboene hos b.young som gleder seg over at Lindex er på plass i Kremmergaarden.

Enda litt som gjenstår, men vi er i rute sier butikksjefen for nye Lindex i Ålesund.