Lekivalen arrangerer konserter for barnHeller ikke for den populære Lekivalen er ting som normalt når det er pandemi. Men heller ikke Lekivalen gir seg ende over, for nå blir det endelig konserter også barn kan gå på. Og det med selveste vinneren av MGP jr, Hennika Eggum Huuse med flere.

At Lekivalen har en solid MGP jr tradisjon er hevet over tvil. Allerede i 2013 kom vinnertvillingene fra 2012 på besøk, Marcus & Martinus. Foto: Fridgeir Walderhaug.

-Det blir ikke mulig for oss å arrangere Lekivalen på normal måte i år. Men det var viktig for oss i Sparebanken Møre Arena å finne et alternativ til den tradisjonelle opplevelsesfestivalen, sier markedsansvarlig for Sparebanken Møre Arena, Jeanette Lorgen.

Alternativet ble konserter.

-For å videreføre kjennskapet til arrangementet, skape aktivitet i hallen, samt gi barna gleder i en nøktern tid, settes det i år opp barnekonserter, forteller hun.

(Fortsetter under).

Og i år var det Hennika Eggun Huuse som stakk av med seieren, og det med låten «Kan ikke la deg gå», en låt vi tipper publikum får høre 24. og 25. oktober i Sparebanken Møre Arena. Foto: Monica Strømdahl.

Tre barneartister fra MGP jr 2020 tar turen til Ålesund for å lage stemningsfulle konserter for hele familien.

For til Ålesund kommer vinneren Hennika, i tillegg til Sunniva og Emu og Abu. For å binde det hele sammen har humørsprederen Beate Blindheim Kvalsvik satt til oppgaven som konferansier.

-Vi setter opp totalt fire konserter helgen 24. og 25. oktober, og da naturligvis med kun 200 mennesker i salen. For også hos oss står smitteverntiltakene i fokus når aktivitetene nå endelig har begynt å komme i gang igjen, forteller Jeanette Lorgen.

For de som vil sikre seg billetter er tikkio.no rette plassen for å kjøpe disse.