Til toppen

Disse ble Årets bypatriot 2017

Dugnadsgjeng fikk pris for fantastisk innsats.

Tore Friberg (t.v.) og Frode Pål Fladmark i Storhaugen velforening tok mot prisen som Årets bypatriot

Tore Friberg (t.v.) og Frode Pål Fladmark i Storhaugen velforening tok mot prisen som Årets bypatriot

Ildsjelene på Storhaugen

– Det er en verdig vinner. Den iherdige gjengen i Storhaugen velforening legger ned en betydelig innsats for å glede andre og sørger for at dette flotte området midt på Aspøya skinner året rundt.

Det sier Bypatriotens Trine Klemetsen etter at Storhaugen velforening mottok prisen som ”Årets bypatriot” lørdag kveld.

 

Prisen ble delt ut i samarbeid med Sparebank 1 Nordvest og er en sjekk på 5000,- samt en dekorert brostein laget av Ingrids glassverksted.

 

Anerkjennelse
– Vi er veldig takknemlige for prisen og det er kjekt å få anerkjennelse for arbeidet vi gjør, sier leder I Storhaugen velforening, Pål Frode Fladmark.

Han lover at dugnadsgjengen på ca. 15 ivrige ildsjeler kommer til å fortsette det gode arbeidet med å skape trivelige forhold og aktiviteter for beboerne på Aspøya.

De to andre nominerte var Marit Brunstad, for arbeidet hun gjør i Løvenvoldgata, og guiden Sidsel Våge Aurdal som har guidet turister i Ålesund i 30 år.

Braksuksess
Selve prisutdelingen foregikk under ålesundskvelden ”En håndfull gode venner” på Teaterfabrikken, et arrangementet der flere lokale artister opptrådte med kjente og ukjente låter foran et fullsatt publikum.

 – Dette ga mersmak og vi kan allerede nå si at denne kvelden kommer til å bli en tradisjon. Neste år skal vi strekke oss enda lenger og dersom publikumsresponsen blir den samme, må vi kanskje utvide til to kvelder neste år, sier bypatriot Klemetsen.