Kremmergaarden med økning og nye aktører på vei-Endelig ser vi at vi er tilbake til normalen. Forrige uke som var den første uken etter korona som også var uten helligdager gjør at vi endelig kan måle omsetning mot fjoråret. En svært hyggelig overraskelse sier senterleder Susanne Lunde Petersen, som forteller om en økning på 3, 7 prosent.

Senterleder hos Kremmergaarden Susanne Lunde Petersen gleder seg over svært positiv utvikling. (Arkivfoto)

-Det er svært gode tall for oss nå. På den samme uken i fjor var her i tillegg 13 cruiseskip-anløp, som vi ikke har nå, så det gjør jo økningen ekstra interessant sier hun.

Senteret har siste tiden gjort mange oppgraderinger innendørs, og der er tydelig mer folk som oppholder seg på senteret enn for bare kort tid siden.

-Ja vi har brukt den stille tiden godt og gjort mange oppgraderinger i fellesarealet som har fått et mer urbant utseende. Så er det jo det nydelige været da, som gjør at både spisesteder og klesbransjen får et etterlengtet løft. Det er tydelig at folk både nyter bylivet og fornyer garderoben, sier hun. (Saken fortsetter under)

Cancam flytter fra Løvenvoldgata og inn på Kremmergaarden i september.

Den nye uteserveringen til Kafé Kremmergaarden slår an i fineværet.

Kremmergaarden har brukt tiden godt og oppgradert fellesarealene.

Cancam på flyttefot

Fra før har vi skrevet om Geiranger bakeri som er på vei inn i senteret. Lokalene der de skal holde til, med vinduer ut mot gateplan, er i dag under full ombygging. I tillegg ble det i dag klart at Cancam flytter sin aktivitet fra Løvenvoldgata og inn på Kremmergaarden.

-For oss er det svært gledelig å få på plass en aktør som vil være med på laget og bidra til å løfte senteret enda et hakk. Vi jobber ut i fra konseptet «need to have» og frisør er absolutt noe vi gleder oss over å nå ha på plass, sier senterlederen, som avslører at CanCam skal inn i lokalene der Tilbords tidligere holdt til.

Hun sier at det aldri er et mål å flytte annen aktivitet fra bygatene og inn, men noen ganger er det bare full klaff.

-Hele bygget har endret seg over tid, og vi har et helt annet kundegrunnlag nå enn for kun kort tid siden. Med det nye tjenestehuset i lokalene over oss, samt nysatsinger som «Binderiet», uteserveringen hos Kafé Kremmergaarden og nå Geiranger Bakeri som er på vei, treffer vi stadig treffer nye målgrupper, sier hun.

-Vi har lagt i Løvenvoldgata i all den tid jeg kan huske, så det blir svært spennende å skulle prøve noe nytt i sentrum. For oss kom dette på bordet på et tidspunkt der vi uansett ønsket å fornye oss. Så har det selvfølgelig mye å si at Kremmergaarden er inne i en svært positiv utvikling som vi ønsker å ta del i, sier Lorentzen som forteller at flyttingen av salongen først skjer i september.

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: The best overloaded method match for 'Umbraco.Web.PublishedContentModels.Annonse.Annonse(Umbraco.Core.Models.IPublishedContent)' has some invalid arguments
   at CallSite.Target(Closure , CallSite , Type , Object )
   at System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute2[T0,T1,TRet](CallSite site, T0 arg0, T1 arg1)
   at ASP._Page_app_plugins_singlebannerad_widget_cshtml.Execute() in d:\inetpub\bypatrioten.com\www\App_Plugins\SingleBannerAd\widget.cshtml:line 26
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() in d:\inetpub\bypatrioten.com\www\Views\Partials\Grid\Editors\Base.cshtml:line 20