KRAFT i LøvenvoldgataDet har bare gått ett år siden Ingrid´s Glassverksted tok sats med eget butikkutsalg i Løvenvoldgata. Nå utvides konseptet når fem ulike og lokale produsenter går sammen og danner «KRAFT». 

Butikklokalet til Ingrid´s Glassverksted i Løvenvoldgata gjøres om til "Kraft" når fem lokale håndverkere går sammen om butikkutsalg.

-Dette er et konsept og type felleskap som man gjerne ser i større byer. Det er klart vi er spente, forteller Ingrid Cecilie Ulla som håper på god mottakelse på satsingen i egen by.

Med seg på laget i det som blir et utsalg for kunst, design og håndverk har hun: Marita Skjong med smykker, Yngvil Birkeland med maleri, Ingeborg Rørvik Lejon med keramikk og Judith Bech med klær.

(Fortsetter under)

-Dette finnes jo ikke fra før, og for min del er dette ypperlig da jeg kan bruke mer av egen tid på å være i verkstedet for å produsere nye varer, sier Ingrid som straks er i mål med flyttingen av verkstedet fra Moloveien til Einarvikgata.

-Her vil det også være åpne dører, akkurat som vi hadde i Moloveien, så kunder som ønsker et større utvalg enn de kanskje finner i utsalget, eller ønsker å bestille noe spesielt kan fortsatt komme innom, forteller Ingrid som håper at hun kan åpne dørene til glassverkstedet allerede neste uke.

-Ovnene er skrudd på, så nå skal alt bare finstilles!

Det nye konseptet «KRAFT» åpner dørene 29. september i Løvenvoldgata.

Ingrid Cecilie Ulla gleder seg til det nye felleskapet midt i Ålesund sentrum.