Konsert på toppen av byfjelletSom eneste solokonsert i Norge i år spiller Jarle Bernhoft for FNs bærekraftsmål den 21. april i Ålesund. Konserten holdes på toppen av Aksla og er en del av arrangementet verdens vakreste nattevandring. 
 

Blir du med på nattevandring får du med deg en eksklusiv solokonsert med Jarle Bernhoft. Foto: Jørgen Nordby

På nattevandringen inviteres alle til å bli med å gå for bærekraftsmålene. Vandringen starter i skumringen, og trappetrinnene opp til Aksla er lyssatt i bærekraftsmålenes farger. På toppen spiller Jarle Bernhoft stemningsfull konsert for alle som er med.
 
– Jeg ser fram til å spille på toppen av spektakulære Aksla i Ålesund, håper jeg har pust igjen etter å ha bært opp stæsjet mitt. Jeg vil gjerne bidra til å rette søkelyset mot FNs bærekraftsmål. Målene er viktige verktøy for å oppnå kanskje det viktigste som fins: Vi er nødt til å, helt fundamentalt, spille bedre på lag med kloden og andre mennesker, sier Jarle Bernhoft om konserten. 
 
Arrangementet og konserten er gratis og vandringen starter fra kl. 21.00 i Byparken. Konserten holdes rundt kl. 23.00. Arrangementet er i regi av Norad. 

(Fortsetter under)

Bli med på kveldsvandring til toppen av byfjellet Aksla!

– Bærekraftsmålene er en felles arbeidsplan for hele verden for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. For å symbolisere dette krafttaket skal vi lyse opp Norges mest ikoniske trapp i bærekraftsmålenes farger. Vi håper at så mange som mulig vi være med å gå for FNs bærekraftsmål, også gleder vi oss stort til å avslutte det hele med Jarle Bernhoft-konsert, sier direktør i Norad, Jon Lomøy.
 
Sted: Turen opp til Aksla starter i Byparken
Tid: Lørdag 21. april, start for nattevandring fra kl. 21.00. Konserten med Jarle Bernhoft starter rundt kl. 23.00.

Følg eventet på Facebook!