KLM satser sterkt i ÅlesundKLM vil øke tilbudet fra en til to daglige avganger fra Ålesund og starter opp allerede i slutten av mars 2018. -Et tilbud som vil være en styrke for Ålesundsregionen, sier salgsledelsen i KLM som denne uken var på turne hos næringslivet på Sunnmøre.

(F.v) Key Account Manager Reidar Thorstensen og salgsdirektør Halvor Gløersen.

Bare et stopp fra Ålesund lufthavn Vigra åpner verden seg. Schiphol lufthavn i Amsterdam er en av Europas største hubber. Herfra tilbyr KLM nesten 200 direkteruter videre ut i verden. Men de vil også at flere skal se til Ålesund. 

(Tekst: Hilde Hurlen)

Ønsker å investere i regionen

-Vi ser et stort potensiale i Ålesund, og tror på Sunnmøre som en attraktiv destinasjon både for turister og for næringsliv. Ålesundsregionen har store internasjonale virksomheter som er aktører i et globalt marked. Det gjør direkteruten fra Vigra svært verdifull og effektiv for mange, sier salgsdirektør Halvor Gløersen. 

– Som alle flyselskaper er vi avhengig av å fylle flysetene. For å opprettholde direkteruten fra Ålesund til Amsterdam trenger vi drahjelp fra regionen, sier Key Account Manager Reidar Thorstensen. I den forbindelse har Gløersen og Thorstensen brukt dagene i Ålesund til å knytte gode kontakter. 

(Fortsetter under)

KLM ønsker å styrke tilbudet fra og til Ålesund, og starter allerede i mars 2018.

–Vi erkjenner at ikke alle kjenner tilbudet vårt så godt som vi kanskje har trodd. I dag har vi en daglig avgang fra Vigra. I 2019 har vi et uttalt mål om å klare å øke ytterligere. Det optimale vil være tre daglige avganger i sommerprogrammet og to daglige avganger i vinterprogrammet,  sier salgsdirektør Gløersen. 

- Ålesund og Sunnmøre er en turistmagnet. Derfor ønsker vi også å gjøre destinasjonen enda mer tilgjengelig for utenlandske turister, forteller Thorstensen som legger til at KLM har sterke partnere blant annet i Kina. Dermed kan det være duket for enda flere besøkende fra Asia til vår region. 

Bypatrioten gleder seg over potensialet dette gir Ålesundsregionen og håper KLM lykkes med å styrke direkteruten fra Ålesund til Amsterdam! 

Storstilt julebesøk på kontoret vårt i Kipervika. Det er klart at et styrket tilbud fra KLM er -for en bedre by! Per Helge Devold, I&M, salgsdirektør Halvor Gløersen KLM, Key Account Manager Reidar Thorstensen KLM og Trine Klemetsen

Julestemning i tårnet på Vigra. Kanskje flere legger opplevelser og reiser under treet i år?

KLM med flere avganger fra Ålesund til Amsterdam.