Klare med «Lyden av Ålesund» 2018



Bypatrioten med en håndfull gode venner inviterer til nok en helaften med lokale artister, prisutdeling, underholdning og en god dose galskap fredag 9. mars på Teaterfabrikken. -Der er i underkant av 50 billetter igjen og vi snakker «one night only», så her må man hive seg rundt, forteller Trine Klemetsen i Bypatrioten.

Astrid Overaa tok salen med storm med sin fortelling og sang om "Borgundvegen" i fjor.

-«Lyden av Ålesund» ble til i fjor etter at vi snakket om hvor kjekt det hadde vært med en helt egen kveld som hedrer lokale krefter og ikke minst har fokus på Ålesund by. Dermed var sirkuset i gang, sier hun om det som ble en helt utsolgt aften.

-Folk stod i døren i Moloveien fra kl. 18.00 og ville inn. Da var vi knapt ferdige med lydprøven, så der ble vi tatt på sengen. Hun ler.

-Programmet skulle vare i to timer med pause og åresalg. Vi var vel ikke ferdige før vi bikket tre timer med full fart fra scenekanten. Inkludert stagediving, signert Astrid Overaa, sier hun og vi skjønner tegningen. En kveld med både planlagte og uplanlagte hendelser med andre ord.

(Fortsetter under) 

 

"Lyden av Ålesund" har alltid noen overraskelsesmomenter og der blir intet unntak i år.

-Dette er en helt vill dugnad der over 20 lokale musikere og artister er involvert med stort og smått. I tillegg skal vi dele ut prisen for «Årets Bypatriot» som går til en enkeltperson, bedrift eller organisasjon som har gjort en ekstra innsats som vi har lagt merke til i løpet av året som gikk. Prisen er i tillegg til heder og ære en flott glass-skulptur på brostein som er laget i samarbeid med Ingrid´s Glassverksted.

Lyst å sikre deg billett? Da trykker du på lenken her! 

(Fortsetter under)

Konferansier Sindre Nakken skal lede oss trygt i havn

Linda Eidset og Leif Remmen hører du også i år.

For deg som ønsker å gjøre dette til en ekstra opplevelse i Moloveien så booker du middag i forkant hos Scandic Ålesund som serverer tre-retters til kr. 450,- og har spesialpris på overnatting til kr. 750,-.

Ring: 21 61 45 90

Årets artister og samarbeidspartnere

På scena:

Leif Remmen

Ina Breivik

Henrik Overaa

Linda Eidset

Richard Von Löwensprung

Håvard Storeide

Hanne Blindheim

Trine Klemetsen

Herman Ekeberg

Asgeir Berg

Pål Bakke

 

Konferansier:

Sindre Nakken

 

Husband:

Helge Strand

Lars Grindvik Uri

Sindre Veblungsnes

Stefan Olsen

Jan Gunnar Aakre

 

Årets Piccolo:

Alexander Heen

Lyd:

Lydkjelleren AS

Takk til våre sponsorer:

Kremmergaarden og Scandic Ålesund