Klare for The North West-Det meste av programmet er nå på plass og vi jobber fortløpende med de aller siste detaljene, forteller Maria Carmona som er daglig leder for The North West. Hun håper publikum vil la seg engasjere av temaer som byutvikling, fremtidens transport, bærekraft og morgendagens arbeidsplasser 18.-21.april i Ålesund. (Annonsørinnhold)

Maria Carmona som er daglig leder for konferansefestivalen "The North West"

Foredrag

-Vi starter onsdag der Richard Florida er det store navnet. Han snakker om de tre T´ene som er: Teknologi, talent, toleranse og tilhørighet. Det skal vi fortsette med også etter at han har gått av scenen. Da med fire enkeltstående foredrag på Parken Kulturhus. Om ettermiddagen følger vi opp med workshop om urbanisering på Terminalen. Torsdag kan man også delta på workshop, men da er temaet «Næringsnær utdanning» siden Ålesund har Norges mest næringsnære campus. Begge er åpne og gratis for publikum, men man må hente ut billetter på Tikkio, forklarer hun.

Jarle Berhoft spiller gratiskonsert på toppen av byfjellet i regi av Norad som setter lys på FN´s bærekraftmål.

Kultur

-Der er gjort et godt arbeid med å sette sammen også et variert kultur tilbud disse dagene. Her blir det alt fra gratis arrangementer og opplevelser til konserter på kveldstid. Ett av høydepunktene er kanskje fellesturen i regi av NORAD, opp til Aksla, der Jarle Bernhoft skal holde gratis konsert lørdag kveld kl. 21.00, sier hun. I programmet kan man se at der blir mange innslag med lokale krefter i bybildet denne helgen.

(Se egen sak om gratiskonserten)

 

"The North West" arrangeres i Ålesund 18.-21. april 2018.

Ulike arenaer

-Hele konferansen vil foregå på ulike arenaer i Ålesund. I bybildet, på byens scener og inne på NMK hvor det torsdag er satt opp en rekke foredrag som er åpne og gratis for alle som ønsker å delta, sier hun.

Se hele programmet her!

The North West er en konferansefestival som arrangeres for første gang i Ålesund 18.-21. april 2018.

Målet er å bygge stolthet, identitet og samhold blant alle som bor her, og diskutere hvordan man kan skape en attraktiv og bærekraftig region for fremtiden.Arrangementet eies av Region Ålesund og Møre og Romsdal fylkeskommune.