Klar for morgenklipp? (Annonsørinnhold) -Vi er fullstendig klar over tidsklemma mange opplever der man gjerne må rett hjem fra jobb for å følge opp familien eller delta på andre aktiviteter. Derfor ønsker vi også å utvide tilbudet vårt og tilby morgenklipp, sier Marthe Bjerkvik Lorentzen hos Cancam i Løvenvoldgata. 

Daglig leder hos Cancam i Ålesund sentrum sammen med Torstein Lorentzen inviterer til morgenklipp med utvidet åpningstid torsdager og fredager.

De første strålene fra morgensolen har knapt rukket å treffe byens fasader, men inne i salongen i sentrum er det allerede lyst, kaffen klar og teamet på seks er klare for en ny hårfin dag i sentrum. Vi setter oss i sofaen plassert ved vinduet, finner ferske aviser og ser byen våkne til liv. Vi vil gjerne høre mer om siste nytt på samme tid som de aller første kundene er på vei inn. 
 
-Vi har jo holdt på en stund og ser at folks behov endrer seg. Ikke bare trender og moter, men mønstre og vaner for hvordan vi lever livene våre. Der må også vi holde følge. Derfor åpner vi nå for morgenklipp allerede fra kl. 08.00 torsdager og fredager, forteller daglig leder Karoline Furset. 

Cancam i Ålesund sentrum har i dag seks personer i sving. -Vi håper morgenklippen er noe som slår an, sier de.

-Vi har stor respekt for tiden til våre kunder og skjønner at det ikke alltid passer med flere timer i frisørstolen. En ordinær herreklipp klarer vi gjerne på 30 minutter og dameklipp på 45 minutter. Det tenker vi kan være løsningen for mange i forkant av arbeidsdagen, sier hun. 
 
Cancam har I dag fire salonger fordelt på Molde, Moa og Ålesund sentrum. I tillegg sin egen frisørskole. 
 
-Det handler jo om å glede andre. Få andre til å bli sitt beste jeg.  Ingenting er kjekkere enn å se folk forlate salongen med et smil om munnen og høyt hevet hode. Klar for en ny dag, sier hun. 
 
-Vi har stor tro på at dette slår an, og vil gjerne legge til at vi både har drop in og timebestilling. Vil du forsikre deg om at vi har ledig tid så kan du slå på tråden på vei til jobb, eller bare stikke innom og sjekke sier Furset.

Morgenkaffe og ferske aviser venter!

Ta klippen før du starter arbeidsdagen. -Der er mange som jobber i bysentrum, så vi håper dette tilbudet vil bli tatt godt i mot, sier Marthe Bjerkvik Lorentzen hos Cancam i sentrum

Sandra er nyeste ansatt på salongen i Løvenvoldgata. Hun kommer fra Hårmaker´n og gleder seg å ta til på hverdagen i Løvenvoldgata.