Jakter nytt motiv for å promotere Ålesund-Fjorårets fotokonkurranse ble en kjempesuksess. Vi fikk inn utrolig mange flotte bilder, forteller Synnøve Johnsen hos Ålesundsregionens Havnevesen som håper på minst like god respons nå som de er klare for en ny runde. 

Synnøve Johnsen hos Ålesundsregionens Havnevesen håper på god respons når de jakter årets motiv for å promotere Ålesund.


-Vi er på utkikk etter et flott bilde fra Ålesund som vi kan bruke til annonsering for å lokke tilreisende hit. Gjerne med motiver som nordlys, vår, høst eller vinter, folkeliv, kjente steder fra Ålesund, cruiseskip. Rett og slett et flott bilde som kan selge byen vår, sier hun.

Noen kriterier har de, og vinneren kan se frem til både pengepremie og internasjonal oppmerksomhet.

Bildet som nådde helt til topps i fjor ble tatt av Øyvind Kåre Sunde og ble brukt i annonsen i det internasjonale cruisemagasinet Cruise Insight 2018.

-Bildet må være et høyoppløselig med god kvalitet i liggende format og minimum 100 dpi oppløsning. Husk fotokreditering i filnavnet. Det må være tillat å kutte i bildet slik at det passer i formatet. Bildet må ikke være solgt til eller brukt i annen type markedsføring, sier Johnsen som lover kr. 5000,- i premie til vinner.

Frist for innsending er 15. februar og gjøres på e-post til: synnove.johnsen@alesund.havn.no